Home > Doelman Ennio (zoon van ex-Manchester goallie) van der Gouw versterkt Essevee

Doelman Ennio (zoon van ex-Manchester goallie) van der Gouw versterkt Essevee

Geschreven op 13 juli 2023 om 06:13 door Mario De Wilde

Zulte Waregem verwelkomt Ennio van der Gouw (22) als eerste zomertransfer. De Nederlandse doelman komt over van VVV-Venlo en tekent een contract voor 4 seizoenen bij Essevee. Ennio, de zoon van voormalig Manchester United-doelman Raimond van der Gouw, doorliep de jeugdreeksen van FC Twente waar hij ook zijn eerste profcontract ondertekende. Twee seizoenen later ruilde de jonge doelman FC Twente in voor VVV-Venlo, waar hij vorig seizoen uitgroeide tot de absolute nummer 1. De Nederlander was goed voor 37 basisplaatsen en 6 cleansheets bij VVV, dat strandde in de halve finale van de Promotion Play-Offs in de Keuken Kampioen Divisie.

“We halen met Ennio een jonge, maar erg beloftevolle, doelman in huis”, vertelt Sports Manager Tom Caluwé. “We zijn ervan overtuigd dat hij samen met de huidige doelmannen zal zorgen voor gezonde concurrentie onder de lat waardoor we elkaar allemaal naar een hoger niveau tillen.”

“Ik ben heel erg blij om hier te zijn en trots om voor deze mooie club te gaan spelen”, opent Ennio enthousiast. “Essevee is een prachtige club voor de volgende stap in mijn carrière. Ik kan niet wachten om te beginnen en alles te geven voor de supporters en club.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.