Home > Doe mee aan de Oostendse Beach Clean Up en ontvang een Deliveroo voucher en een drinkbus

Doe mee aan de Oostendse Beach Clean Up en ontvang een Deliveroo voucher en een drinkbus

Geschreven op 26 juli 2022 om 19:51 door Mario De Wilde

Nooit eerder hebben de Proper Strandlopers meer afval opgeruimd op het strand dan na de hete zomerdag van vorige week dinsdag. Alles samen 3200 liter in Oostende, in Blankenberge liep dat zelfs op tot acht ton. Hoeveelheden die ze anders over een hele zomer ophalen. De politie belooft om in te grijpen: in Blankenberge gaan ze op het strand zelfs gas-boetes uitschrijven. Maar het werk is nog lang niet klaar. Gedurende de ganse zomer wordt er massaal opgeroepen om stil te staan bij de plasticproblematiek in onze oceanen en stranden. Ook de volgende dagen kan je nog aan de slag want voor het derde jaar op rij, steunt Deliveroo de Oostendse Beach Clean Up die elke zomer door het burgerinitiatief de Proper Strandlopers wordt georganiseerd. Wie in juli en augustus mee het strand helpt opruimen, wordt door Deliveroo en de Proper Strand Lopers beloond! Hoe meer afval wordt ingezameld, hoe beter! Want voor elke liter afval dat werd ingezameld, geeft Deliveroo een donatie aan de vrijwilligersorganisatie die op hun beurt dat volume buiten het zomerseizoen gaan verdubbelen. Jij helpt toch ook mee?

Van juli tot augustus kan je bij de strandcabine van de Proper Strand Lopers – rechts van de Westelijke Strekdam van Oostende- terecht voor het nodige materiaal voor een heuse Beach Clean Up. Bij elke gevuld emmer afval, krijg je als beloning een Deliveroo voucher en een drinkbus.

 

 

2 reacties

Mettioui ismail
Geschreven op 2022-07-29 15:48:09
Ik heb interesse
De leeuw silvy
Geschreven op 2022-07-27 07:52:49
Super van jullie,ik persoonlijk vind als je op een proper strand komt moet je het proper achter laten. De mensen die hun afval achter laten hebben geen respect voor jullie noch voor de natuur. Wij zijn rokers en nemen zelfs onze peuken mee. Chapeau voor jullie om het strand zo proper te maken,jullie verdienen een standbeeld. Groetjes silvy

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.