Home > Dit zijn de zes studenten met een Award voor de beste graduaatsproef van VIVES

Dit zijn de zes studenten met een Award voor de beste graduaatsproef van VIVES

Geschreven op 23 juni 2022 om 13:50 door Mario De Wilde

Voor het tweede jaar op rij pakt het graduaat Sales Support uit met een Award voor de beste graduaatsproef. Tijdens een ultieme pitch verdedigen 6 studenten hun werk voor een jury van zowel externen als Vives-begeleiders. Een aantal studenten zijn ofwel werkzaam bij een werkplek in de regio (vb. garage Traen uit Varsenare) of zijn afkomstig uit de regio

1. Margot Forrez ( uit Diksmuide ) schreef haar graduaatsproef in functie van de werkplek The Lightstore in Roeselare & Nieuwpoort. Haar onderwerp: “Optimalisatie van de dienst naverkoop” waarbij ze zowel het proces van klachtenbehandeling analyseert en suggesties tot optimalisatie maakt, alsook aanbevelingen om meer positieve reviews van projecten te krijgen.

2. Ergyst Martinaj ( uit Kortrijk ) maakt zijn graduaatsproef voor Belgian Fuel Card, recent gerebrand naar Radius in Ronse. . Hij optimaliseerde de online lead generation voor Radius als B2B bedrijf, waarbij hij aandacht heeft voor zowel sociale media, eigen website en vergelijkingswebsite als lead generation tool.

3. Eloy Vanden Broucke (uit Heule ) maakte zijn graduaatsproef voor TOPmotors ( bedrijf met vestigingen in Wevelgem, Roeselare, Kortrijk, Kruisem, Oudenaarde ) . Hij analyseert :” de (voor)kennis bij kopers en verkopers van de financiële formule Autocredit “ en formuleert een aantal aanbevelingen.

4. Stan Vandewalle ( uit Izegem ) werkt voor het nieuwe bedrijf Novulo uit Ardooie. Zij maken modulaire zorgunits . In zijn graduaatsproef heeft Stan een nieuw “lead generation” kanaal uit de grond gestampt specifiek gericht op de zorgsector.

5. Arno Hoflack ( uit Brugge ) student bij Modular in Roeselare. Onderwerp van graduaatsproef was “ Dealers en social media bij Modular Lighting”. Hoe kan Modular de dealers aanzetten om meer gebruik te maken van sociale media en te verwijzen naar Modular met andere woorden: hoe kunnen we dealers gebruiken als ambassadeurs voor het merk Modular.

6. Ruben Servayge ( uit Kortrijk ) liep stage bij garage Traen, in Jabbeke. Thema “ Optimalisatie van social media bij garage Traen “ . Hij werkte een handleiding uit voor bedrijven om actief te zijn op sociale media.

De uiteindelijke laureaten (met een ex-aequo van de punten) zijn Ergyst Martinaj en Eloy Vandenbroucke geworden. Ergyst gaat aan de slag bij zijn werkplek als “Business Analyst”. Eloy gaat eerst nog volop voor een bachelor diploma bedrijfsmanagement.

Op de foto student Ergyst Martinaj, opleidingshoofd Lieven Vandeweghe, studenten Eloy Vanden Broucke, Arno Hoflack en Ruben Servayge en uiterst rechts Dirk Vanhegen en Charlotte Byttebier, verantwoordelijken voor de graduaatsproef. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.