Home > Dit zijn de winnaars van het exclusief bierpakket van het Bierkasteel in Izegem

Dit zijn de winnaars van het exclusief bierpakket van het Bierkasteel in Izegem

Geschreven op 28 januari 2020 om 15:24 door Mario De Wilde

Met het Bierkasteel opent Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck de deuren van een gloednieuw brouwerijcomplex waar alles draait rond de passie voor het brouwersambacht. Geniet, degusteer, feest, ontdek en vergader in het Bierkasteel, waar traditie en innovatie hand in hand gaan.
Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck is wereldwijd gekend voor het ruime gamma Kasteelbieren en maakt sinds kort ook naam met Filou, het enige echte Belgisch Strekenbier. Het verhaal van de brouwerij begon reeds in 1865 en zoveel jaren later is het inmiddels de beurt aan de vijfde generatie. Xavier Vanhonsebrouck besloot in 2014 om een nieuwe brouwerij te bouwen. Twee jaar later, in 2016, opende hij met trots de deuren van het Bierkasteel, een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht.
Letterlijk proeven doe je in Michelle’s Pub, een gezellige bruine kroeg die dochter Michelle met veel liefde en passie uitbaat. In Restaurant ‘Het Bierkasteel’ gaan ze nog een stapje verder, want daar vormen de bieren van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck de basis voor inspirerende gerechten. Combineer een etentje met een brouwerijbezoek. De gidsen nemen je van dinsdag tot en met zaterdag mee voor een uitgebreide rondleiding in de modernste brouwerij van Europa. Ga ook naar de Bierboetiek, een paradijs voor elke bierliefhebber. Hier vind je alle bieren van de brouwerij zoals Kasteel Rouge, Kasteel Donker en Filou, maar ook merchandising, verrassende patés en de overheerlijke bierpralines.
Tot slot is het Bierkasteel de gedroomde eventlocatie. De ruime boardroom is ideaal voor bedrijfsevenementen voor zo’n 250-tal gasten. De Balzaal en de buitenpatio vormen dan weer de geschikte setting voor een romantisch huwelijksfeest. Het plaatje is compleet met de inhouse catering en de gratis parking. Ook de bereikbaarheid is een grote troef van het Bierkasteel. Het kasteel van de 21ste eeuw is namelijk gelegen op slechts vijf minuutjes rijden van de afrit van de E403. Ontdek en ervaar het brouwersambacht binnenkort zelf in het hartje van West-Vlaanderen!

www.vanhonsebrouck.be

De winnaars
Dankzij de gulle medewerking van het Bierkasteel in Izegem konden we acht exclusieve bierpakketten van Kasteel Rouge met telkens 2*75 cl fles en een glas wegschenken. Volgende gelukkigen kunnen hun pakket voor 1 maart 2020 afhalen in het Bierkasteel, Ingelmunstersestraat 46, 8870 Izegem. Contact: Ann Desmet voor afhaling in het Bierkasteel, tel. 051-62.27.30. Kijk op de website (www.vanhonsebrouck.be) voor de actuele openingsuren. Een leuke nabeschouwing van hun bezoek is natuurlijk altijd welkom. Heel veel plezier en alvast proost,

-Rebecca Vercoutere, Langestraat 6, 8580 Avelgem
-Wim Gryson, Rietmeers 5 / 8210 Loppem.
-Tom Landschoot, Rooiveldstraat 85, 8020 Waardamme
-Fam de vuyst, Torhoutsesteenweg 441, 8210 Zedelgem
-Vandoorne Werre Jan persijnstraat 2-22 8500 Kortrijk
-Taveirne Dorien, Hof van Deynze 21, 8800. Roeselare
-Gerdy Vercaigne, Marie Popelinplantsoen 2 bus 0302, 8000 Brugge
-Robbe Caron, Binnenkouter 51, 8970 Poperinge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.