Home > Dit zijn de winnaars van de VdH Knokke Padel Exhibition

Dit zijn de winnaars van de VdH Knokke Padel Exhibition

Geschreven op 30 augustus 2021 om 18:39 door Mario De Wilde

De VdH Knokke Exhibition van de World Padel Tour is officieel achter de rug. Met maar liefst 16.000 toeschouwers kende het evenement een ongekend succes in België en staat het genoteerd als het grootste padeltoernooi van noord en centraal Europa, exclusief Zweden.

Heren
De hoofdaffiche bij de heren werd gespeeld tussen P. Navarro + M. Di Nenno en M. Lamperti + M. Yanguas, waarbij P. Navarro + M. Di Nenno na een spectaculaire match op het hoogste niveau aan het langste eind trokken met 6/4 4/6 7/6.

Hierdoor wonnen P. Navarro + M. Di Nenno de prijzenpot van 5.000 euro, die in cryptomunten worden uitbetaald door sponsor bit4you, het eerste Belgische cryptohandelsplatform.

De finalisten M. Lamperti + M. Yanguas gaan uiteraard ook niet met lege handen naar huis en krijgen voor 2.500 euro aan crypto toegekend.

Dames
Bij de dames mochten de toppers M. Marrero + M. Ortega en P. Josemaria + A. Sanchez het tegen elkaar opnemen. De toeschouwers werden op hun wenken bediend met technische hoogstandjes en geweldige rally’s. Met een eindscore van 6-1, 6-3 mogen de winnaressen M. Marrero + M. Ortega de hoofdprijs van 2.500 euro, onder de vorm van een pakket cryptomunten, mee naar huis nemen.

De finalisten P. Josemaria + A. Sanchez mochten 1.000 euro aan digitale munten in ontvangst nemen.

Ter informatie: het prijzengeld voor de dames ligt lager omdat zij half zoveel matchen hebben gespeeld als de heren.

Publieksprijs
Ten slotte mocht het publiek ook beslissen wie de grappigste speler van het toernooi was. Deze eer was weggelegd voor M. Lamperti, die de harten van de duizenden toeschouwers veroverde. Hij mag naar huis met een cryptoportefeuille ter waarde van 1.000 euro.

Vincent Laureyssens, voorzitter van de World Padel Tour Belgium: “We zijn erg verheugd dat de VdH Knokke Padel Exhibition van de World Padel Tour zo’n groot succes kende. Niet minder dan 16.000 padelliefhebbers uit binnen- en buitenland konden wereldtoppers en Belgische bekendheden aan het werk zien in de uitzonderlijk mooie setting van Knokke-Heist. We zullen volgend jaar ongetwijfeld terugkomen met meer padelsensatie.”

De VdH Knokke Padel Exhibition is een unieke editie georganiseerd World Padel Tour, People First (Knokke Out, River Woods,..) en Edition Ventures (Royal Zoute Tennis & Padel Club, Elle, Marie Claire,…), vertegenwoordigd door officieel woordvoerster Sabine Appelmans. Ter herinnering: de World Padel Tour is het enige officiële wereldkampioenschap dat door de Internationale Padel Federatie (FIP) wordt erkend.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.