Home > Dit zijn de mensen die je vanaf vrijdag ontvangen in de vernieuwde Okay Kortemark

Dit zijn de mensen die je vanaf vrijdag ontvangen in de vernieuwde Okay Kortemark

Geschreven op 28 februari 2024 om 08:18 door Mario De Wilde

Op vrijdag 1 maart opent Okay Kortemark opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 641 m2 werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Kortemark nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Olivier De Jaeghere en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.
Focus op verse producten en dagvers brood
Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Kortemark vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de vernieuwde freshmart is het makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Olivier. “Bovendien hebben we extra ruimte voorzien voor een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes, charcuterie van de fijnste kwaliteit en ook lekkere patisserie.”

In Okay Kortemark bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de overzichtelijke broodhoek. “De kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt”, vult Olivier nog aan. Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 11 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”
Minimale milieu-impact
Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Kortemark wordt geen gas of stookolie verbruikt. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. De parking werd dan weer aangelegd met waterdoorlatende klinkers: zo sijpelt regenwater meteen in de bodem en wordt de riolering ontlast.
Makkelijk bereikbaar met auto, per fiets of te voet
Okay Kortemark is erg praktisch gelegen, op wandel- en fietsafstand van het dorpscentrum en langs de brede invalsweg Lichterveldestraat: makkelijk bereikbaar voor iedereen dus. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 55 wagens, met ook 4 oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.