Home > Dit zijn de heren en dames die de sporttrofee 2022 ontvingen in Knokke-Heist

Dit zijn de heren en dames die de sporttrofee 2022 ontvingen in Knokke-Heist

Geschreven op 15 maart 2023 om 08:23 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vond in de Magrittezaal van het Casino de uitreiking van de sporttrofeeën 2022 plaats. Triatlete Amber Rombaut werd door presentator Ruben Van Gucht uitgeroepen tot Sportvrouw van Knokke-Heist, jiujitsuka Ian Lodens tot Sportman van onze gemeente. Tennis-en padelclub Duinbergen mocht de trofee van Sportclub in ontvangst nemen.

Het jonge wakeboardteam van Lakeside Paradise werd bekroond tot Jeugdploeg van 2022. Beloftevolle jongere is Ray Lodens terwijl broer Ryan de titel van trainer van het jaar in de wacht sleept. Jean Deloddere, Frank Vanleenhove, Philippe Vilein en Pierre Vuyts  ontvingen een gouden medaille van sportverdienste. Frank Daese, voormalig diensthoofd van de Sportdienst, werd uitgeroepen tot laureaat van sportverdienste.

De prijsuitreiking werd traditioneel afgesloten met de Nacht van de Sport. Een 500-tal aanwezigen genoten er van een copieus diner, met veel zorg bereid en opgediend door het team van Ten Dauwe. De band Beat Boutique en dj Enjoy zorgden voor de muzikale ambiance. Ook de wervelende optredens van Gravity Dance Studio en een Michael Jackson act door DVR entertainment werden door een enthousiast publiek sterk gesmaakt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.