Home > Dit zijn de gezichten van de 146ste Okay winkel die vrijdag opent in Anzegem

Dit zijn de gezichten van de 146ste Okay winkel die vrijdag opent in Anzegem

Geschreven op 16 augustus 2023 om 11:20 door Mario De Wilde

Komende vrijdag 18 augustus opent Okay zijn 146ste winkel in Anzegem. In de praktische buurtsupermarkt langs de Statiestraat 75 vinden klanten alles om snel, goedkoop en makkelijk hun dagelijkse boodschappen te doen. De winkel is 550 m² groot en is met duurzame technieken en materialen gebouwd. Store manager Steven Ledure en het tienkoppige team van Okay Anzegem kijken er naar uit hun nieuwe klanten te verwelkomen.

Fris en modern ingericht
Okay Anzegem is de 146ste Okay-winkel in België. De buurtsupermarkt behoort tot de nieuwe generatie Okay-winkels van Colruyt Group en heeft een frisse, moderne inrichting. “In de freshmart zorgen de brede doorgang en glazen wand voor een aangename winkelervaring. Ons uitgebreide assortiment dagvers fruit en groenten komt er volledig tot zijn recht”, zegt store manager Steven. Het aanbod verse producten is een van Okay’s grootste troeven: fruit en groenten, maar ook zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden zijn allemaal dagvers te verkrijgen. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien een meubel geplaatst met een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor een lekkere apero-avond met vrienden.”

Bij Okay Anzegem wordt elke dag vers brood geleverd en de medewerkers bakken meermaals per dag kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. Al dat lekkers staat mooi uitgestald in een handig broodmeubel. Steven: “Onze broodhoek is heel ergonomisch en overzichtelijk ingericht en zo erg gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.” In de diepvriesafdeling staan diepvrieskoffers met glazen deksel. Zo vinden klanten snel en makkelijk hun favoriete producten terug.

Vlot bereikbaar
De nieuwe Okay-winkel bevindt zich op Statiestraat 75, de verbindingsweg tussen het station en het centrum van Anzegem. “Onze winkel ligt op fiets- en wandelafstand van het centrum. De ideale locatie dus, ook voor wie de auto graag een keertje aan de kant laat”, zegt Steven.

Er is voldoende parkeergelegenheid en voor elektrische auto’s zijn er twee laadpalen voorzien. Klanten die met de fiets komen, kunnen gebruikmaken van de ruime fietsenstalling, waar ook plaats is voor bakfietsen.

1 reactie

Tomme Maria
Geschreven op 2023-08-18 09:31:55
fijn dicht bij huis een mooie buurtwinkel te hebben . Bewoners van kaster,Gijzelbrechtegem,en Anzegem zullen het fijn vinden . Grts van een buurvrouw. ik blijf wel mijn bakker trouw . De kleine middenstander moet ook ondersteunt worden . Maria

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.