Home > Dit zijn de favorietjes van boer Cyriel uit Vleteren in ‘Boer zkt Vrouw’

Dit zijn de favorietjes van boer Cyriel uit Vleteren in ‘Boer zkt Vrouw’

Geschreven op 28 maart 2022 om 09:47 door Mario De Wilde

Gisteravond kozen ook boeren Cyriel en Garry met wie ze verder in het liefdesavontuur willen stappen. Dit zijn hun uitverkorenen. Laura (20, Kachtem) is winkelbediende in een slagerij, speelt trommel in een drumband en bij een fanfare, en houdt van uitgaan en lekker eten. Wat haar aansprak in Cyriel: “Zijn mooie rustige stem charmeerde me en ik zag in het filmpje dat hij ook een harde werker is. Ook het landbouwersleven spreekt me heel erg aan.”

Chloe (20, Koekelare) studeert verpleegkunde en houdt van mountainbike en badminton. Ze werd door Cyriel gecharmeerd door de manier waarop zijn familie over hem sprak in de oproepaflevering. “Als ik voor iets wil gaan, dan ga ik ervoor! Ik heb écht zin om hem beter te leren kennen.” De boerenstiel is haar niet helemaal onbekend want haar pluspapa richt stallen in.

Els (22, Gaasdonk) is net afgestudeerd in communicatiemanagement. Ze werkt in een bakkerij en 1 dag per week op een boerderij. Els is veel bezig met voeding, bakken en koken.Cyriel viel haar meteen op: “Zijn spontaniteit, het feit dat hij heel gedreven en sportief is en zijn leuke lach. Ik denk dat we op dezelfde golflengte zitten en toekomstgericht hetzelfde denken.”

Ook op het einde van deze aflevering kwam Dina met haar plottwist dat beide boeren 1 dame mochten kiezen om de eerste 24u mee door te brengen. Cyriel koos voor Els, maar Garry besliste net als boerin Elien om niet te kiezen en de drie dames op de boerderij te houden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.