Home > Dit zijn de 83 studenten die afstudeerden bij ZoWe verpleegkunde in Brugge en Oostende

Dit zijn de 83 studenten die afstudeerden bij ZoWe verpleegkunde in Brugge en Oostende

Geschreven op 2 juli 2024 om 10:40 door Mario De Wilde

Zopas studeerde een nieuwe groep van 83 verpleegkundigen af aan ZoWe verpleegkunde in Brugge. Zij ontvingen het diploma van gegradueerde in de verpleegkunde. Bij ZoWe kiest elke student het leertraject dat best bij zijn of haar persoonlijke situatie aansluit. Je kan er naast een gewone dagopleiding ook kiezen voor een opleiding tijdens de avond, gecombineerd met afstandsonderwijs. De dagopleiding wordt niet enkel op de campussen te Brugge en Oostende georganiseerd. In het TALIZ-traject volgen studenten les in Koksijde/Veurne (in het KEI en AZ West). Voor studenten die extra ondersteuning nodig hebben, is er het zorgportaal, waar de eerste module gecombineerd wordt met extra begeleiding. Ook is er een verkort traject voor personen die een hoger niet-verpleegkundig diploma bezitten in de menswetenschappen. Studenten die reeds als zorgkundige werken, kunnen dan weer terecht bij werkplekleren met ondersteuning op de werkvloer.

Studenten kiezen zelf de optie waarbinnen zij afstuderen: ziekenhuiszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg of zorg voor mensen met een beperking. Zij volgen een aangepast stagetraject naargelang de gekozen sector. De samenwerking met hogeschool Howest zorgt voor een versterking en
kwaliteitsvolle uitbouw van hun beide opleidingen verpleegkunde. Voor info over de opleiding gegradueerde verpleegkunde kan men altijd terecht in de campussen Brugge en Oostende of op www.zowe.be.

Volgende infomoment: zaterdag 24 augustus van 10u tot 13u.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.