Home > Dit zijn de 30 namen die woensdag komen naar Tien Om Te Zien in Middelkerke

Dit zijn de 30 namen die woensdag komen naar Tien Om Te Zien in Middelkerke

Geschreven op 20 augustus 2021 om 12:16 door Mario De Wilde

Komende woensdag 25 augustus verzamelen de grootste artiesten van vroeger en nu op het iconische Tien Om Te Zien-podium op het Epernayplein in Middelkerke. In totaal brengen meer dan 20 muzikale toppers hun bekendste meezinger of recentste single. Eerder werden al de namen van Clouseau, Bazart, Camille Dhont en Mama’s Jasje gelost, maar nu is ook de rest van de line-up bekend. Sfeermakers van toen zoals Soulsister, Sam Gooris en Christoff zijn op de afspraak, net zoals André Hazes, Suzan & Freek en Grace, de winnares van The Voice van Vlaanderen. Kathleen Aerts brengt haar nieuwste single Droom!, die ze speciaal uitbrengt voor haar realityreeks Villa Zuid-Afrika bij VTM 2. Laura Tesoro, Aaron Blommaert en iconen Willy en Anne presenteren Tien Om Te Zien samen. Willy en Laura treden ook zelf op en die laatste brengt daarvoor het gezelschap van Loïc Nottet mee.

Dit is de volledige line-up van Tien Om Te Zien:

Clouseau
Niels Destadsbader & Regi
2 Fabiola
Bazart
Bart Kaëll
Mama’s Jasje
Get Ready!
Camille Dhont
Metejoor & Emma Heesters
Helmut Lotti
Belle Perez
Soulsister
André Hazes
Kathleen Aerts
Sam Gooris
Willy Sommers
Bart Peeters
Erik & Sanne
Christoff
Laura Tesoro & Loïc Nottet
Grace (winnares van The Voice van Vlaanderen)
Luc Steeno
Suzan & Freek

5.000 toeschouwers winnen via vtm.be, HLN.be, Qmusic, Joe of Dag Allemaal een exclusief ticket om de opname van Tien Om Te Zien komende woensdag bij te wonen in Middelkerke. De integrale uitzending is op woensdag 1 september om 20.35 te zien bij VTM.

Voor wie al helemaal in de sfeer wil komen presenteren Sven Ornelis en Anke Buckinx vandaag – vrijdag 20 augustus – de hele dag door de Tien Om Te Zien Top 100 bij Joe. Tien uur lang krijgen de luisteraars de beste nummers uit de geschiedenis van Tien Om Te Zien te horen. Sven en Anke krijgen ook bezoek van heel wat artiesten, met elk uur een ander live optreden in de studio.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.