Home > Dit zijn de 10 winnaars die een exclusieve fles MVSA Brut Rosé lim. edit. winnen

Dit zijn de 10 winnaars die een exclusieve fles MVSA Brut Rosé lim. edit. winnen

Geschreven op 28 juli 2020 om 08:20 door Mario De Wilde

Net zoals andere vrijdagen was er ook afgelopen weekeinde weer zo’n originele lezerswedstrijd in Het Nieuws van West-Vlaanderen. We hadden voor 10 gelukkigen een exclusieve fles MVSA Brut Rosé limited edition summer sleeve in de aanbieding.

Als je deze zomer toch niet overal naar ‘toekan’, dan maken we onze staycation zo tropisch mogelijk. Dat kan met de lekker fruitige sparkling rosé van MVSA, nu verkrijgbaar in een limited edition met een trendy nieuw jasje. Vrolijk, stylish én delicieus, dat maakt van MVSA Brut Rosé dé summer must-have van 2020.
Hippe vogel, wat een plaatje
Deze zomer fladderde de toekan ons modebeeld binnen en stootte de flamingo ongenadig van zijn trendy-troon. Voor haar nieuwe limited edition ging MVSA Cava voor een illustratie van deze hippe vogel in een fleurig mintgroen geheel met roze kleuraccenten. Het resultaat? Een sexy summer sleeve die elk zomers etentje, aperitief of privé(strand)feestje opvrolijkt.
Maar ‘t is wat binnenin zit dat telt
Wat er in die prachtige fles zit? De bruisende zomerbubbel van het moment: een sparkling rosé. Een heerlijke, verfrissende cava met elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. Als je hem uitschenkt, zie je z’n mooie heldere roze kleur met fijne constante bubbels. Da’s zomer in je glas.
Serveertip
De MVSA Brut Rosé serveer je tussen de 4°C en 5°C voor de ultieme verfrissing. Wil je je gasten verrassen met een zomerse cocktail? Mix 150 ml Brut Rosé met 40 ml Gin, enkele ijsblokjes en zomerfruit. Instant vakantiegevoel!
En … hoe spreek je dat dan uit?
MVSA Cava spreek je uit als MUZA en is geïnspireerd door vijf hedendaagse muzen. Zo hebben ze een muze die gek is op dans en poëzie, één die brandt van de passie, de godin van de vrouwelijkheid, een muze die graag diepe gesprekken voert en zij die altijd klaar is voor een feestje. In wiens voetsporen treed jij?

Over MVSA Cava
MVSA Cava viert de kleine dingen in het leven. Met de heerlijke cava’s toosten ze op alle vrouwen. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus. Met ‘The perfect excvse’ wil MVSA aansporen om in het ‘nu’ te leven en plezier te zoeken in elke dag. Het MVSA-assortiment bevat zes verschillende cava’s en is verkrijgbaar in een selectie wijn- en bierhandels. Meer info: mvsacava.com.

De winnaars die MUZA als antwoord gaven en uit de trommel kwamen zijn:
-Joerie Lippens, Harelbekestraat, Zwevegem
-Diederik en Emile Vervaet, Eke-Nazareth
-Sabine Saelens, Hoog-Brabant laan 1 , 8200 Brugge
-Decker Sylvie, Zeedijk 315/ 61, 8301 Knokke-Heist
-Steve Puype, Peter Benoitlaan 52 Bus 1, 8200 Sint-Andries.
-Virginie Vervinck, Sint-Jorisstraat 32, 8730 Beernem
-De Schutter Annita, Oostlaan 25, 8420 Wenduine
-De Vuyst, Torhoutsesteenweg 441, 8210 Zedelgem
-Kelly Meulemeester, Frans Liebaertweg 9, 8377 Zuienkerke
-An Van Laere, Kasteelstraat 1 8380 Dudzele

Zij ontvangen eerdaags hun voucher om de fles af te halen of opgestuurd te krijgen. Komende vrijdag wacht een nieuwe wedstrijd in Het Nieuws van West-Vlaanderen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.