Home > Dit team wacht je vanaf morgen op in Colruyt Nieuwpoort. Vanavond opendeurdag

Dit team wacht je vanaf morgen op in Colruyt Nieuwpoort. Vanavond opendeurdag

Geschreven op 26 maart 2024 om 06:58 door Mario De Wilde

Morgen woensdag 27 maart heropent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Nieuwpoort zijn deuren. De winkel aan de Jozef Cardijnlaan is uitgebreid tot 2.000 m² wat onder andere resulteert in een groter aanbod producten en een volledig nieuwe beenhouwerij. Bij de renovatie besteedde Colruyt aandacht aan een efficiëntere winkelervaring voor klanten én aan een duurzamere infrastructuur van de winkel. De huidige ploeg van 36 winkelmedewerkers en 9 beenhouwers zal versterkt worden met nieuwe aanwervingen, waaronder 4 winkelmedewerkers en 1 beenhouwer.
Grotere beenhouwerij met open atelier
De vernieuwde Colruyt Nieuwpoort is 300 m² groter dan de vorige winkel en biedt klanten een uitgebreider assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Lieselot Blieck: “Er komen zo’n 750 producten bij in ons assortiment voeding. We hebben een nieuw broodmeubel en 20 extra diepvrieskoffers. En in de gloednieuwe beenhouwerij versnijden onze beenhouwers het vlees ter plaatse in een open atelier. Klanten kunnen hen makkelijk vragen stellen of speciale bestellingen doorgeven.” Om het winkelen aangenamer en efficiënter te maken werd de winkelroute geoptimaliseerd.
Extra aandacht voor duurzaamheid
De winkel in Nieuwpoort heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en door het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. Op het dak van de winkel zorgen zonnepanelen voor groene stroom. Met al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO₂-impact verlagen.Collect&Go doet boodschappen voor jou

Vanavond opendeuravond
Gerant Lieselot Blieck: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen. En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 26 maart van 17 tot 20 u.”

2 reacties

Christel
Geschreven op 2024-03-27 16:49:22
Ik kijk ernaar uit! 😉🥳
Ann De Roeck
Geschreven op 2024-03-26 11:34:13
Heel veel succes aan het ganse team !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.