Home > Dit is presentatrice en ex-Miss België Justine De Jonckheere: het gezicht van de Shoppingweek Knokke-Heist

Dit is presentatrice en ex-Miss België Justine De Jonckheere: het gezicht van de Shoppingweek Knokke-Heist

Geschreven op 26 april 2022 om 17:23 door Mario De Wilde

In de vernieuwde Shoppingweek Knokke-Heist, van vrijdag 5 mei tot zondag 15 mei 2022, staat mode meer dan ooit centraal.  Tijdens spectaculaire en gratis toegankelijke modeshows op het Lichttorenplein tonen verschillende winkels hun collecties. Niemand minder dan Justine De Jonckheere zal ook op de catwalk aanwezig zijn en het modieus geheel presenteren.

Als ex-Miss België en model is ze als geen ander op de hoogte van de Belgische modewereld, en ze vertoeft ook vaak in Knokke-Heist om uitgebreid te shoppen. Justine voegt er zelf nog aan toe: “Ik was onmiddellijk laaiend enthousiast om de presentatie van de modeshows op mij te nemen. Ik ken Knokke-Heist goed en aangezien ik actief ben als presentatrice en model, heb ik al met verschillende plaatselijke handelaars mogen samenwerken. Een betere match kon er dus niet zijn!”  Van de exclusieve merken tot kleertjes voor de allerkleinsten of hippe accessoires voor de trouwe viervoeters, inspiratie verzekerd.   Volgende winkels zullen hun collecties op de catwalk op het roze Lichttorenplein presenteren tijdens de Shoppingweek.

MODESHOWS: 
7/05 – Love By Jackie (14 uur), Tischa (15.30 uur)
8/05 – So Antwerp (14 uur), Due Amanti (15.30 uur)
11/05 – Oh! My Paws (15.30 uur)
14/5 – Knokke Seabike (14 uur), LS Fashion (16.30 uur)
15/5 – Mer d’Ocre (14 uur), Poppy Rose (15.30 uur)

Benieuwd wat er nog allemaal te beleven valt tijdens de Shoppingweek? Ontdek de ELLE Fashion Expo in Toerisme Knokke-Heist, laat je in de watten leggen bij je favoriete boetiek, scoor een nieuwe outfit of geef je kapsel een opfrisbeurt. Neem een kijkje op mykh.be/shoppingweek.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.