Home > Dit is de winnaar van een dagje citymobile met Invest-Mobile in Knokke-Heist

Dit is de winnaar van een dagje citymobile met Invest-Mobile in Knokke-Heist

Geschreven op 4 augustus 2020 om 08:43 door Mario De Wilde

Enkele weken geleden opende aan de Natiënlaan in Knokke-Heist officieel de gloednieuwe en innovatieve showroom van Invest-Mobile. Deze opening symboliseert de schaalvergroting van deze specialist in electric city vehicles (kortweg ECV’s). Sterker nog, de nieuwe vestiging is met ruime voorsprong de eerste multistore van dit soort in Europa.

Wie richting Knokke-Heist rijdt, kan er niet naast kijken. Vlak vooraleer je de Lippenslaan opdraait, bevindt zich op de rechterkant de nieuwe showroom, waar vele unieke glimmende elektrische karren op een koper of huurder staan te wachten. Met een uitstekende bereikbaarheid, parkeermogelijkheden in de onmiddellijke buurt en veel lichtinval, zorgt de multistore voor een optimale beleving. In dit knap staaltje architectuur kan je in alle rust de vele mogelijkheden en troeven van een elektrische citymobile ontdekken voorheen een golfkar genoemd en dit alles conform de nieuwste Europese wetgeving. Het tweede filiaal van Invest-Mobile aan de Dumortierlaan 108 blijft intussen ook operationeel.
Totaalservice
Invest-Mobile zag bijna tien jaar het levenslicht. In die periode groeide de elektrische citymobile en aanverwante elektrische voertuigen uit tot een onvervalste Europese hype. En het verhaal is nog niet uitgeschreven. De nieuwe multistore sluit trouwens naadloos aan op de voortdurende groeistrategie van Invest-Mobile, dat momenteel uitgesproken marktleider in het segment is. De optiek van schaalvergroting is zowel in de wereld van electric city vehicles als Invest-Mobile al langer aan de orde.

Oprichter en CEO van Invest-Mobile Magdalena Suchora: “Iedereen die bij ons klant is, weet dat we het begrip ‘service’ hoog in het vaandel dragen. We zetten heel erg in op een totaalservice. Dat start met de aflevering met alle verplichte documenten zodat iedereen probleemloos de baan op kan tot een modern ingericht atelier hier in de buurt waar alle originele wisselstukken voorhanden zijn en waar de aanpassingen/herstellingen in eigen beheer met de laatste nieuwe technieken kunnen afgewerkt worden. We laten daarbij echt niets aan het toeval over en laten één keer per jaar een Amerikaanse ploeg overkomen om onze technici de nieuwe toepassingen aan te leren of te vervolmaken. Het past allemaal in onze aanpak en ecologische visie om de beste te zijn en dat ook te blijven.”

Natiënlaan 53
8300 Knokke-Heist
www.invest-mobile.com

Uitslag

Ze waren weer met enkele honderden die hun kans waagden om zo’n dagje gratis met een blitse citymobile vrij rond te rijden, waar je maar wilt. Het werd uiteindelijk Linda D’Hoop uit Waardamme die vandaag haar voucher opgestuurd krijgt. Volgende vrijdag wacht alweer een weekendwedstrijd.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.