Home > Dit is de nieuwe UNIZO bestuursploeg van Alveringem

Dit is de nieuwe UNIZO bestuursploeg van Alveringem

Geschreven op 27 augustus 2021 om 11:32 door Mario De Wilde

De UNIZO bestuursploeg van Alveringem heeft het voorbije jaar een volledig metamorfose ondergaan en ziet er vanaf nu helemaal anders uit. De nieuwe bestuursleden willen samen het beste van zichzelf geven op vlak van belangenbehartiging, ondernemers informeren en ondernemers opnieuw samenbrengen. Van de bestaande bestuursploeg kent iedereen wellicht nog Ilse Deschuytter van D&D projects. Na een ‘open vergadering voor ondernemers’ georganiseerd door UNIZO Alveringem heeft de bestuursploeg zich uitgebreid met Jan Cerpentier van Apo-Pharman, Gertjan Claus van Clausable en Isabelle Sissau van Keramiek Sissau. De interesse was gewekt en ook An-Sofie Goderis, gekend van La Glace de Fie, Els Dierick van Fabriek Magnifiek, en Yorick Maddens van het Klusjesbedrijf Maddens besloten om er hun schouders onder te zetten. Stuk voor stuk ondernemers die zin hebben om er een bruisend en ondernemend Groot-Alveringem van te maken.

Oorspronkelijk leefde het idee om een groot feest organiseren bij de heropening van de Sint-Rijkersstraat na de wegenwerken, die toch een grote impact heeft gehad op de lokale handel. Tijdens dit evenement zouden inwoners kunnen kennis maken en genieten van de diensten en producten die de lokale ondernemers aanbieden. Dit viel helaas in het water door de door iedereen wel gekende oorzaak.

Maar de bestuursploeg blikt vooruit. “Voor het komende werkjaar willen we ons voornamelijk gaan focussen om de schakel te zijn tussen de ondernemers en de gemeente. We houden de vinger aan de pols en willen bottom-up initiatieven laten ontstaan waar de Alveringemse ondernemer nood aan heeft.” Aldus het UNIZO bestuur Alveringem.

Daarnaast leeft ook het idee om, nu er weer wat meer mogelijk is, de ondernemers van Groot-Alveringem samen te brengen onder de vorm van een feestelijk netwerkmoment voor De Dag van de Ondernemer in november. Gezien de uitgestrektheid en de landelijkheid van de gemeente is het niet evident om iedereen te kennen. Daar wil de ploeg verandering in brengen. “We willen alle ondernemers bereiken” klinkt het volmondig. Uiteraard blijft naar goede gewoonte ook de nieuwjaarsreceptie op de agenda staan, alsook de jaarlijkse kalender waar iedereen kan aan deelnemen

Ilse Deschuytter van D&D projects, Jan Cerpentier van Apo-Pharman, Gertjan Claus van Clausable, An Sofie Goderis van La Glace, de FieIsabelle Sissau van Keramiek Sissau, Els Dierick van Fabriek Magnifiek en Yorick Maddens van Klusjesbedrijf Maddens

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.