Home > Dinsdag buurtinfomarkt over betaalbaar wonen op het Maes- en Boereboomplein van Knokke-Heist

Dinsdag buurtinfomarkt over betaalbaar wonen op het Maes- en Boereboomplein van Knokke-Heist

Geschreven op 3 december 2021 om 15:42 door Mario De Wilde

Ondertussen heb je vast en zeker al gehoord over Hoost. Nee? Dan spijkeren we je snel even bij. Ja? Lees dan snel verder in de volgende paragraaf en ontdek waarom je deze buurtinfomarkt absoluut niet mag missen. Maar eerst Hoost in een notendop dus. Hoost is een uniek bouwproject in Knokke-Heist op het Maes- en Boereboomplein. Uniek niet alleen in zijn expressieve, architecturale buitengevel maar ook dankzij de 16 prachtige appartementen die betaalbaar worden aangeboden voor jonge gezinnen of nestverlaters.

Ondertussen gaat Hoost zijn tweede fase in en start aannemer Artes met de werken op 10 januari 2022. Ben je buurtbewoner en heb je vragen of ben je benieuwd naar de volgende fases? Je bent meer dan welkom op onze buurtinfomarkt. Maar vooral: ben jij jong en wil je graag in Knokke-Heist (blijven) wonen? Het gemeentebestuur beseft dat een woning of appartement in onze badplaats kopen niet evident is als jong gezin of als je net op eigen benen staat. Daarom worden 16 appartementen, zowel 1-, 2- als 3-slaapkamerappartementen, tegen een onklopbare prijs aangeboden aan jongeren! Wat moet je hiervoor doen? Gewoon afkomen! Kom op 7 december tussen 14 en 20 uur naar de infomarkt in de Ravelingen, Koudekerkelaan 33, en ontdek juist hoe onklopbaar de appartementen net zijn!

QR-code Hoost
Vragen staat vrij dus kom geheel vrijblijvend je vragen stellen, je bezorgdheden delen, je twijfels uiten. Mis je kans niet om informatie te verzamelen en in te stappen in het project betaalbaar wonen. Misschien is Hoost niet 100% jouw ding? Wie weet een ander project wel, ook daarvoor kan je op 7 december bij een medewerker terecht.

Door de huidige coronamaatregelen vragen we wel om je op voorhand te registreren. Dit kan via www.hoostknokkeheist.be/infomarkt-7-december of via de QR-code. Je Covid Safe Ticket zal eveneens gevraagd worden en een mondmasker is verplicht. We hopen je daar te mogen ontvangen. Tot snel?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.