Home > ‘Dienst voor verkoop’. Voor u getest: de nieuwe verticale Top Fill Wafelbakker van Fritel: 9.5/10

‘Dienst voor verkoop’. Voor u getest: de nieuwe verticale Top Fill Wafelbakker van Fritel: 9.5/10

Geschreven op 23 december 2021 om 11:47 door Mario De Wilde

Op regelmatige tijdstippen test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor de lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Wil je op de valreep nog uitpakken met een blits en origineel cadeau, welnu de Top Fill Waffle Maker van Fritel is er eentje waarover lang zal gesproken worden. Aanschouw een nieuwe wafeltrend voor vloeibare deegsoorten. Lekkere, volle en zachte wafels bakken is nu zeer gemakkelijk. Je vult het schepje, giet het deeg in het wafelijzer en wacht simpelweg op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige wafels maken. Het ideale familiemoment. Smakelijk!

Een echte Brusselse wafel bakken, het is een kunst op zich. Je moet het deeg juist bereiden, lang genoeg laten rijzen (maar niet té lang), om zo die perfecte volle wafel te krijgen. Gelukkig kan het eenvoudiger. Schenk je vloeibaar deeg bovenaan in de nieuwste Top Fill Waffle Maker van FRITEL, en het toestel doet de rest.

Een Amerikaans ontbijt: zoet of hartig?
Extra leuk: met de Top Fill Waffle Maker maak je zoete én hartige wafels. Of verleg je grenzen en geniet van een heerlijk Amerikaans ontbijt. Wafeltjes met maple syrup, spek, aardappelblokjes … Met het nieuwe wafelijzer van FRITEL bak je de perfecte wafel voor dit soort ontbijt! Bovendien zorgt de ronde wafelvorm voor maar liefst 4 wafels per bakbeurt.

“Giet en go”
De nieuwe Top Fill Waffle Maker is zeer praktisch in gebruik. Het meegeleverde maatschepje zorgt ervoor dat je altijd een mooie volle wafel hebt, en het “ready” geluidssignaal zegt wanneer je wafel perfect gebakken is. Verder is het wafelijzer voorzien van een opvangbakje om overtollig wafeldeeg op te vangen. Met het handvat bovenaan kan je het toestel makkelijk verplaatsen. En de cool touch handgreep met vergrendeling garandeert een veilig gebruik van het toestel.

Wafels bakken met het hele gezin
Het toestel vervolledigt het FRITEL Baking gamma en maakt van wafels bakken de ideale gezinsactiviteit. De Top Fill Waffle Maker kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Veilig in gebruik. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken!

De test

Wie niet graag heeft dat het volledige gezin op de handen staat te kijken, hoeft deze Fritel niet te kopen. Want het is een hele belevenis (zeg maar attractie) om het bakproces van op de eerste rij te volgen. Dankzij een nuttige handleiding (met recepten erbij) en het maatbekertje kan de grootste dummy deze wafels bakken. Het blijft natuurlijk best spannend wanneer je de eerste keer het deeg in het apparaat giet. Het grote verschil met een klassiek wafelijzer is dat je deze bovenaan vult, zonder dat je het moet openen. Een handigheidje en vooral makkelijk. Geen gemors, geen te dikke of halfgevulde wafels, geen overlopend deeg dat voor veel opkuisen zorgt en dus vrij van stress tijdens het bakken. Je wacht tot het groene lampje brandt en een geluidssignaal klinkt. En dan is het volop bakken geblazen. Leuk is ook de vorm van de wafels die je netjes kan verdelen of met aparte suiker of slagroom kan versieren. Zelfs de onderhoud achteraf valt bijzonder goed mee. Geen geklieder met ijzers of de machine want in een mum van tijd staat alles weer netjes opgeborgen. Bij onze test kreeg deze lekkermaker dan ook een vlotte 9.5 op 10 want dit ingenieuze wafelijzer maakt gewoon al zijn beloften waar.

www.fritel.com

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.