Home > Dienst voor verkoop: Nederlands schoenenmerk Floris van Bommel lanceert (!) Collonil raket

Dienst voor verkoop: Nederlands schoenenmerk Floris van Bommel lanceert (!) Collonil raket

Geschreven op 24 oktober 2023 om 07:18 door Mario De Wilde

Nieuw op de internationale schoenenmarkt: Floris van Bommel lanceert (heerlijke woordspeling) samen met Collonil een limited edition schoenenspray met, zoals het Floris van Bommel toebehoort, artwork speciaal hiervoor gemaakt door Kevin Bannister, én met een hoekje af. Floris kocht in 2009 een tekening van de grafische vormgever uit San Diego, en sinds die kennismaking tekent Kevin voor Floris van Bommel o.a. artwork voor advertenties, stambomen, schoenen, en reclame posters. En nu dus ook voor de vocht- en vuilwerende schoenenspray. De motivatie hierachter? Van een alledaags voorwerp iets moois en unieks maken. Een kenmerk dat als een rode draad door het Nederlands familiebedrijf loopt.

De bus Carbon Pro van Collonil is voorzien van buitenaards artwork en heeft ook nog eens 100ml extra inhoud bovenop de standaard 300ml, en dit voor dezelfde prijs. Floris: “En zo ben je opeens de Elon Musk van de schoenenonderhoudswereld. Onze raket is niet om Mars te koloniseren, maar om ketchupvlekken op schoenen te voorkomen.”

Intergalactisch geheel
​Om de actie extra kracht bij te zetten en om te toveren tot een totaalervaring voor de consument, heeft Floris kartonnen displays laten maken met in het midden een uitsparing. Deze zullen in de verkooppunten te zien zijn op de winkelvloer. In deze uitsparing kan de spray geplaatst worden. Het buitenaardse artwork en de schoenenspray-raket vormen zo samen één naadloos intergalactisch geheel. ​

Het artwork
​Op het artwork is te zien hoe de raket overduidelijk wordt bedreigd door grote zandwormen. In een tweede ontwerp dat op de achterkant van de display afgebeeld staat, is te zien dat de raket net op tijd weet te ontsnappen. In de lucht vliegen aliens in de vorm van schoenen met lange tentakels. Of de raket een extra rondje vliegt om ze van een beschermlaag te voorzien, is niet bekend.

Carbon pro
​Carbon Pro van Collonil is een universele, beschermende spray geschikt voor alle materialen. Met deze spray maak je je schoenen in een handomdraai water- en vuilafstotend. Je houdt je schoenen zo langer netjes en voorkomt vervelende vlekken. Met de spray breng je een luchtdoorlatend membraam aan op je schoenen waardoor ze hun ademend vermogen behouden. Floris: “De Carbon Pro spray van Collonil is echt een aanrader. Witte sneakers blijven langer wit, regendruppels glijden zó van je loafers en suède neemt minder snel vuil op. Het plezier dat je hebt van deze spray is, net als het universum, heel groot!”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.