Home > Dienst voor Verkoop. De Shoefresh, voor geurloze, droge (en warme) voeten: 94/100 score

Dienst voor Verkoop. De Shoefresh, voor geurloze, droge (en warme) voeten: 94/100 score

Geschreven op 31 oktober 2022 om 12:13 door Mario De Wilde

Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Afgelopen weekend kregen we de Shoefresh met een mooie strik errond opgestuurd. En dat verdient dit splinternieuwe Wondertje wel. Want de Shoefresh had al meteen bij het openen flink wat beloftes:
-Geen stinkende schoenen meer in huis: verwijdert stank, bacteriën en schimmels.
-Nooit meer natte schoenen aantrekken: geen gedoe meer met kranten.
-Gemakkelijk en snel: start en stopt automatisch. Klaar in slechts 25 minuten.
-Geniet langer van je schoenen: wel zo duurzaam en goed voor je portemonnee.

De warme, vochtige omgeving in je schoenen is de ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën. Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! Dit leidt tot stinkende schoenen en kan tevens voetschimmel en kalknagel veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je schoenen -net zoals je kleding, sokken en ondergoed- regelmatig te reinigen en te drogen. Als je je schoenen gezond houdt dan houdt je óók je voeten gezond.

 

En dus waren het best wel spannende momenten toen we de doos openden. We konden trouwens meteen aan de slag want een onverwachte regenbui boven Vlaanderen zorgde er voor dat de test sneller dan verwacht kon gestart worden. O.K., er zit een handleiding bij maar eigenlijk kan een zesjarige kleuter tot de test overgaan. Kinderspel dus…. Stekker insteken, schoenen, laarzen of pantoffels erover steken en op de knop duwen. De Shoefresh is niet zo’n aandachtstrekker want qua geluid zit hij aan een zacht en dragelijk volume. In de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. De actieve zuurstof (ozon) pakt de schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen van binnenuit. Resultaat: al het vocht/zweet is volledig uit de schoenen verdwenen. Op het einde van de werking (20 luttele minuten) krijg je een seintje dat Mister Proper klaar is. Super handig en eindelijk van al die vieze en vervelende luchtjes af. Bovendien, en dat is ook wel leuk meegenomen in deze wintermaanden, de schoenen of pantoffels (60 graden) zijn behaaglijk warm(er). Gedaan dus met proppen papier in de natte schoenen steken, deze Shoefresh maakt alle beloftes waar. Nog een leuk extraatje: bij de Shoefresh wordt ook een specifiek opzetstuk geleverd zodat je een fietshelm kunt drogen.

Onmisbaar voor (top)sporters
“Ik train vaak en speel heel veel wedstrijden gedurende het jaar. Vaak trainen we met het Nederlands elftal twee keer per dag. En zijn mijn schoenen na de eerste training zeiknat. Voorheen had ik dan een probleem en moest ik mijn tweede training starten met natte schoenen… Door de Shoefresh is dit probleem opgelost en begin ik iedere wedstrijd en training met frisse, droge schoenen. De Shoefresh is echt een aanrader voor (top)sporters!” – Billy Bakker, aanvoerder Nederlands hockeyelftal

De experts over Shoefresh
Aanbevolen door 3.500+ pedicures in Nederland en België
“Bijna één op de drie mensen krijgt last van kalknagels of voetschimmel. Met name sporters en ouderen hebben een verhoogd risico. Als je eenmaal een infectie hebt opgelopen is het erg lastig om er vanaf te komen. Schimmel sporen zijn erg hardnekkig. Ze kunnen lang overleven in warme, vochtige ruimtes zoals zwembaden, en natuurlijk ook in schoenen. Voor een succesvolle behandeling is het noodzakelijk om je schoenen regelmatig te reinigen en te drogen. Ik adviseer de Shoefresh als onderdeel van een effectieve behandeling van kalknagels. Bij mijn cliënten met ernstige infecties zie ik dat hun klachten door het gebruik van de Shoefresh significant verminderen.” – Pauline Dullaert, Medisch Pedicure

Testscore: 94/100

Felicitaties alom voor deze Shoefresh want hij loste alle beloften in, ook als je in het bezit bent van enorme stinkschoenen. Simpel, dan kun je de tijd van het desinfecteren verlengen tot tien minuten. Consumententip: plaats hem bij voorkeur in een goed verluchte ruimte en je hebt er een leuk en handig hebbeding erbij.

www.shoefresh.eu

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.