Home > Dienst voor Verkoop. De Shoefresh opod, voor geurloze, droge voeten: 97/100 score

Dienst voor Verkoop. De Shoefresh opod, voor geurloze, droge voeten: 97/100 score

Geschreven op 25 oktober 2023 om 06:42 door Mario De Wilde

Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Afgelopen week, het kwik zakte (oh, toeval) onder de 10 graden) kregen we de Shoefresh door de pakjesman van DHL aangereikt. Geen dag te vroeg want het regende ook al een dag of drie vrijwel onophoudelijk pijpenstelen. Gesneden koek dus om het in deze ‘ideale omstandigheden’ uit te testen.

Ik herinner me nog precies een jaar geleden toen we kennismaakten met de eerste versie. Bij de test kreeg dit splinternieuwe Wondertje een meer dan behoorlijke 94/100 score. Probeer dan maar eens beter te doen met deze upgrade opod-versie van Shoefresh! De verwachtingen waren op de redactie dus wel heel hooggespannen. Want de Shoefresh opod had al meteen bij het openen flink wat beloftes:
Met de Shoefresh opod heb je nooit meer last van natte, stinkende schoenen. Je stapt iedere dag in frisse, droge schoenen die klaar zijn voor je volgende activiteit.

-Geen stinkende schoenen meer in huis.
-Nooit meer natte schoenen aantrekken.
-Makkelijk & snel.
-Houdt je schoenen in topvorm.
-Voor alle soorten schoenen (en meer!).

Geen stinkende schoenen meer in huis

Tijdens het sporten horen vocht, zweet en stank erbij. Een teken van goede inspanning! Als je thuis komt houdt de Shoefresh opod schoendroger het fris. En bereidt hij je schoenen voor op je volgende activiteit. Zo verschijn jij weer fris aan de start. Actieve zuurstof verwijdert schimmels en bacteriën die stank veroorzaken.

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Shit! Je sportschoenen zijn nog nat wanneer je ze aantrekt. Geen fijn begin en weg is je motivatie… De Shoefresh opod is de oplossing! Warme lucht en een krachtige ventilator drogen zweet en vocht. 

Makkelijk & snel

Gebruik de Shoefresh in je dagelijkse routine. Doe na het sporten je kleding in de was en zet je schoenen op de Shoefresh opod. De rest gaat vanzelf! Het programma start automatisch en is binnen 30 of 60 minuten klaar.


Houdt je schoenen in topvorm.

Natte schoenen slijten sneller en de kwaliteit gaat fors achteruit. Zéker als je ze droogt op de verwarming. Met de Shoefresh opod geniet je langer van je schoenen. Duurzaam én ook beter voor je portemonnee.

Voor alle soorten schoenen (en meer!)

De Shoefresh opod is er voor iedereen en verfrist:

  -Sportschoenen.
 – Sneakers.
  -Leren schoenen.
  -Werkschoenen.
  -Laarzen.
 – (Boks)handschoenen
 – Scheenbeschermers

Conclusie

En dus waren het best wel spannende momenten toen we de doos openden. O.K., er zit een handleiding bij maar eigenlijk kan een zesjarige kleuter tot de test overgaan. Kinderspel dus…. Stekker insteken, schoenen, laarzen of pantoffels erover steken en op de knop duwen. Net als zijn voorganger is de Shoefresh opod niet zo’n aandachtstrekker want qua geluid zit hij aan een zacht en dragelijk volume. In de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. De actieve zuurstof (ozon) pakt de schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh opod de schoenen van binnenuit. Resultaat: al het vocht/zweet is volledig uit de schoenen verdwenen. Op het einde van de werking (20 luttele minuten) krijg je een seintje dat Mister Proper klaar is. Super handig en eindelijk van al die vieze en vervelende luchtjes af. Bovendien, en dat is ook wel leuk meegenomen in deze wintermaanden, de schoenen of pantoffels (60 graden) zijn behaaglijk warm(er). Gedaan dus met proppen papier in de natte schoenen steken, deze Shoefresh opod maakt alle beloftes waar. Nog een leuk extraatje: bij de Shoefresh wordt ook een specifiek opzetstuk geleverd zodat je een fietshelm kunt drogen.

Testscore: 97/100

Felicitaties alom voor deze Shoefresh opod want hij loste alle beloften in, ook als je in het bezit bent van de meest stinkende stinkschoenen. Dat een remake van een bestaand product het werkelijk ook (veel) beter doet dan al zijn handige en efficiënte voorganger, kan ons alleen maar tevreden stemmen. Goedkoop (consumentenprijs tussen de € 129 en € 139) is hij niet, maar al vrij snel zal je hem als onmisbaar beschouwen. Ten voeten uit…. Consumententip: plaats hem bij voorkeur in een goed verluchte ruimte en je hebt er een leuk en handig hebbeding erbij.

Voordelen
-Energiezuinig; dagelijks 30 minuten je schoenen drogen kost per jaar ongeveer €5 aan stroomkosten;
-Dit nieuwe model zorgt er ook voor dat de hielen van de schoen goed worden gereinigd;
-Makkelijk in gebruik, hang je schoenen erop en klaar!;
-Aparte programma’s voor sportschoenen, sneakers en leren schoenen
-De schoenhouders hebben een antibacteriële coating om het apparaat over langere tijd schoon te houden
-Regelmatig gebruik zorgt ervoor dat je schoenen langer meegaan
-Garantieperiode van 2 jaar, en 90 dagen niet-tevreden, geld terug!

www.shoefresh.eu

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.