Home > Dienst voor verkoop: de Power handmixer van Cuisinart Cordless: 46/50

Dienst voor verkoop: de Power handmixer van Cuisinart Cordless: 46/50

Geschreven op 17 juni 2023 om 07:48 door Mario De Wilde

Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Afgelopen dagen mochten we ons op de redactie ontfermen over de Power handmixer van Cuisinart Cordless. We kunnen nu al verklappen: het is een betaalbaar hebbeding dat in geen enkele keuken mag ontbreken.

Al bij het uitpakken van het apparaat waren we de indruk van de duurzame verpakking van Cuisinart. Met andere woorden: geen plastic. Met een strakke metallic afwerking en strakke moderne lijnen is deze Cusinart-mixer zeker stijlvol, maar gelukkig valt hij niet in de categorie ‘stijl boven inhoud’. In onze tests klopten de roestvrijstalen kloppers moeiteloos room en eiwit, en het ging net zo goed met het mixen van een dikke botercrème die we eveneens gebruikten bij onze test.

Deze snoerloze mixer moet ongeveer 130 minuten opgeladen worden, maar dat geeft je 20 minuten snoerloos mixen, maar zeg nu zelf: 20 minuten mixen aan één stuk door doet niemand. Er zijn drie lampjes die gestaag beginnen uit te gaan naarmate het batterijniveau afneemt, dus je krijgt wel een waarschuwing dat hij moet worden opgeladen. Doordat je de vrijheid hebt om overal te mixen, is dit een zeer praktische en veilige keuze. Hak, klop en mix volgens jouw eigen prestatie en ritme. De handmixer werkt heel stil en is mooi uitgebalanceerd, met een handvat dat comfortabeler is dan het in feite op het eerste zicht lijkt. De kloppers zijn vaatwasmachinebestendig wat een snelle en eenvoudige reiniging garandeert.

Conclusie

De Power handmixer van Cuisinart Cordless is een superslanke en moderne snoerloze handmixer voor handig mixen in elke keuken. Bovendien heb je gedoe met kabels. Een prima werking voor elke keukenchef, al is het prijskaartje van 99.90 euro niet weinig. Maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal….een prijs. Een meer dan verdienstelijke 46/50 score.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.