Home > Dienst voor verkoop: de PerfectDraft Pro bierinstallatie voor 50 diverse pilsjes. 96/100 score

Dienst voor verkoop: de PerfectDraft Pro bierinstallatie voor 50 diverse pilsjes. 96/100 score

Geschreven op 2 september 2022 om 09:11 door Mario De Wilde
Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. En jawel, het was flink dorstig zomerweertje de afgelopen maanden en dus kwam de kanjer van van de PerfectDraft niet ongelegen op de redactie toe. Inderdaad, onlangs onthulde het merk de nieuwe generatie toestellen voor bier van tapkwaliteit in eigen huis: PerfectDraft Pro. En daar was een heel goede reden voor want voor menige Belg smaakt bier vers van de tap het best. Na het erkende succes van zijn eerste biertap, de PerfectDraft, introduceert het merk een nieuwe generatie toestellen met een verbeterde en innovatieve ervaring voor liefhebbers van tapbier.

Dit nieuwe toestel is voorzien van een afstelbare temperatuurregeling, app-connectiviteit en een snelle koeling, voor de perfect getapte pint, elke keer opnieuw. Dankzij de premium afwerking en het LED-display kunnen bierliefhebbers makkelijk de exacte temperatuur van het vat en het resterende biervolume zien, waardoor teleurstellingen zoals een warme pint of een leeg vat voor goed tot het verleden behoren.

Bierliefhebbers hebben keuze te over, want de PerfectDraft Pro is compatibel met meer dan 50 verschillende pils-, IPA- of stoutvaten via de PerfectDraft-website, met merken zoals Jupiler, Stella Artois, Pauwel Kwak, Leffe, Saint Feuillien, Hoegaarden, Victoria en Tripel Karmeliet om er maar enkele te vermelden. Liefhebbers van tapbier kunnen op eigen tempo genieten van deze verscheidenheid aan dranken, aangezien de PerfectDraft Pro het bier tot 30 dagen lang vers houdt. De nieuwe variabele temperatuurregeling van de PerfectDraft Pro geeft carte blanche om te kiezen tussen 0° en 12° graden Celsius, en creëert zo de perfecte conditie voor de drank van uw keuze.

-Met de nieuwe Smart Pour-technologie schenkt de PerfectDraft Pro elke keer perfect, zonder overtollig schuim bij het tappen van bier. Het koelsysteem van het toestel werd ook herdacht, waardoor het vaatje snel en in minder dan 12 uur van kamertemperatuur naar ‘precies goed’ wordt gekoeld. Het toestel stabiliseert de temperatuur van het vat ook sneller, zelfs in een warmere omgeving.

-De PerfectDraft App geeft je volledige controle over de PerfectDraft Pro zodat je het perfecte bier kunt tappen. Door het toestel op de app aan te sluiten, ontstaat de ultieme ervaring:

-Controleer het resterende bier niveau en het aantal resterende dagen voor de versheid van het bier, om altijd voorbereid te zijn indien bij tanken nodig is.
-Verander de temperatuur onderweg, zodat u het bier kunt koelen voordat u thuiskomt.
-Toegang tot PerfectDraft diensten, voor info en ondersteuning.
-Push notificaties, die melden wanneer het vat klaar is om te schenken of aan vervanging toe is.
-Ontvang de ideale food-pairing inspiratie, glazen en temperatuuraanbevelingen voor elk bier.

De hele installatie heeft in ieder geval een heel mooi en hip design, is makkelijk te installeren en gebruiken en doet wat van hem verwacht wordt: een heerlijk gekoeld en perfect geschuimd pintje serveren. Omdat je als consument de keuze hebt uit tientallen bekende biermerken, is dit apparaat een schat voor alle moderne bierdrinkers. Gul, tevreden en dorstig als onze redactieleden waren, gaven ze de PerfectDraft Pro dan ook een royale 96/100 score.

Tim Deeks, Global Director Product & Brand bij PerfectDraft zegt: “De PerfectDraft Pro is de volgende stap in de technologie van de thuistap, waardoor bierliefhebbers een tapmeester kunnen worden. Er is iets ongelooflijk bevredigends aan het inschenken van je eigen perfect getapte pint, en met dit nieuwe toestel hebben we er alles aan gedaan om die ervaring zo soepel en perfect mogelijk te maken, zodat gebruikers het moment van het inschenken echt kunnen vieren.”

PerfectDraft maakt gebruik van recyclebare aluminium vaten, en na afloop worden de vaten opgehaald en wordt er €5 aan biermunten op je Hopt account geladen.

De PerfectDraft Pro breidt het assortiment PerfectDraft-producten uit naast het bestaande Philips PerfectDraft toestel, en zal binnenkort verkrijgbaar zijn op Hopt.be voor €385. De PerfectDraft Pro is reeds beschikbaar voor een beperkte groep bestaande klanten en media, het toestel zal midden deze zomer voor alle liefhebbers beschikbaar zijn. Om als eerste op de hoogte te zijn van de beschikbaarheid kan u zich via deze pagina inschrijven.

De Philips PerfectDraft Machine (269,95€), die ook in de toekomst op de websites verkrijgbaar zal blijven, heeft een chromen afwerking en een ingebouwd LED-display waarop u de exacte temperatuur van het vat en het resterende volume bier kunt aflezen. De Philips PerfectDraft is ook compatibel met het brede assortiment bier- en cidervaten*.

De PerfectDraft-app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.