Home > Dienst voor verkoop: de Omni Dream draagzak van Ergobaby, 9-10

Dienst voor verkoop: de Omni Dream draagzak van Ergobaby, 9-10

Geschreven op 7 december 2021 om 17:11 door Mario De Wilde

Voor velen onder ons staan de kerstdagen ook gelijk aan overvolle agenda’s met verschillende dinerfeestjes met vrienden en familie. En waar je doorheen het jaar wel eens kan rekenen op een babysit, neem je in deze bijzondere tijden je kroost nu overal mee naartoe. Dat betekent doorgaans een heel omslachtig gedoe. Maar kijk, dankzij de Omni Dream Draagzak vormt dat helemaal geen probleem meer. Deze alles-in-één-draagzak van Ergobaby is gemaakt van SoftTouch Katoen™ zodat zowel jij als je kindje knus tegen elkaar aan zitten. Meer zelfs, deze handige en efficiënte draagzak voor pasgeborenen, kan op ergonomische wijze gebruikt worden in alle draagposities. De Omni Dream draagzak groeit met de baby mee vanaf week 1 (3,2 kg) tot ongeveer 4 jaar (20,4 kg) en biedt een perfecte en ergonomische pasvorm voor zowel het kind als alle ouders. De voordelen zijn legio:

  • Zijdezachte drager dankzij het gebruik van SoftTouch Katoen™
  • Door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) erkend als ergonomisch en gezond voor de heupen van de baby
  • Alle draagposities, je kind kan dus mee rond kijken of knus tegen je aan kruipen
  • Instelbaar van pasgeborene tot peuter
  • Lendensteun voor extra rugcomfort, erkend door “Aktion Gesunder Rücken e. V.” (AGR) als rugvriendelijk product
  • Je kan borstvoeding geven in de drager
  • In de machine wasbaar op 30 °C

Conclusie: de all-in-one Baby Carrier van Ergobaby hoef je de kleinsten niet meer voortdurend wakker te maken want de baby kan er in een oogwenk in geplaatst worden. Op wandel, mee op het openbaar vervoer of tijdens je shoppinguitstap: de baby kan onbezorgd en met alle vertrouwen mee. Het pakje zelf neemt bijzonder weinig ruimte en in een hup ben je klaar,  ook wanneer je als mama of papa van het onhandige type bent. Met een terechte 9 op 10 scoort deze handige en superveilige Baby Carrier bijzonder goed. Meer info vind je via deze link

Winkelprijs € 199,90 inclusief BTW, verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Daarnaast is de draagzak ook verkrijgbaar in SoftFlex™Mesh voor een optimale luchtdoorstroming.

Meer info vind je via deze link

 

Winkelprijs € 199,90 inclusief BTW, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.