Home > Dienst voor Verkoop: de draadloze on the go blender van Cuisinart. 47/50 score

Dienst voor Verkoop: de draadloze on the go blender van Cuisinart. 47/50 score

Geschreven op 22 september 2023 om 06:53 door Mario De Wilde

Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Afgelopen dagen mochten we de gloednieuwe en draadloze on the go blender van Cuisinart uittesten. En dus werden er op de redactie groenten, vruchten en enkele supplementen in huis gehaald om deze blitse blender het vuur aan de spreekwoordelijke schenen te leggen.

De draadloze blender voor onderweg geeft je totale flexibiliteit – neem hem gemakkelijk mee voor vers gemixte smoothies op kantoor, voor een eiwit shake in de sportschool of gebruik hem thuis om cocktails en soep te mixen. Groot voordeel: je hoeft dus niet te zoeken naar een stopcontact en dankzij het compacte design en het feit dat ‘ie draadloos is, past hij perfect op je aanrecht of op een plank zodat je hem nooit hoeft op te bergen.

Doordat de blender wordt aangedreven door een lithium-ion batterij en wordt opgeladen via USB, geeft deze geweldige prestaties, zelfs wanneer de batterijduur laag is. Een volledige oplaadduur van 2 uur biedt genoeg vermogen voor het blenden van ongeveer 8 smoothies. De batterij indicatoren laten je weten wanneer de batterij bijna leeg is. Wel adviseren wij de blender na elk gebruik op te laden, zodat je niet plots met een lege batterij zit bij het volgende gebruik. De blender kan ook worden gebruikt voor het mixen van soep, cocktails, dressings en sauzen en voor andere handelingen zoals het maken van paneermeel en het hakken van noten.

De robuuste, Tritan mengbeker is BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging. De blender wordt geleverd met een drinkdeksel zodat je onderweg van smoothies kunt genieten. Daarnaast zit er een handige messenbeschermkap bij om het mes na gebruik veilig en netjes op te bergen.

Conclusie 

Ondanks zijn kleine gestalte (zeg maar handtasformaat) zit er toch flink wat vuur en vooral kracht in deze Cuisinart. Ondanks die power valt het geluid best mee en is op geen enkel ogenblik echt storend te noemen. Wat ons nog aangenaam verraste was de indrukwekkende mengkracht, ondanks een flinke hoeveelheid ijsblokjes en harde groenten en fruit. Eerst effe schudden en go! Deze Cuisinart ging er dapper en vrij moeiteloos door. Laat dat nu net de voorwaarden zijn voor een goede blender, ook al is hij mobiel. Een kind kan de was doen want het apparaat heeft slechts één bediening – een aan/uit-knop – en is dus ook door dummies zeer eenvoudig te bedienen. Wanneer ingeschakeld, wordt het automatisch uitgeschakeld na 1 minuten hardlopen. Ook qua onderhoud zijn er weinig vereisten aan en is het apparaat in een wip weer mooi en netjes. Met een 47/50 jubelscore wordt hij een leuke vriend voor elk seizoen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.