Home > Dienst voor Verkoop. De 2 Slice Toaster van Cuisinart: 96/100-score

Dienst voor Verkoop. De 2 Slice Toaster van Cuisinart: 96/100-score

Geschreven op 7 maart 2024 om 06:28 door Mario De Wilde

Wekelijks test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product of apparaat voor haar lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Het nieuwe product wordt daarbij uitvoerig getest vooraleer er een eensgezind eindresultaat opgemaakt wordt. Voor de test van deze week wordt het de 2 Slice Toaster van Cuisinart, het merk dat ook de bekende zout- en pepermolen, de waterkoker, de wijnopener, de grill en de cooking combinaties uitbrengt. Vandaag wordt het dus de 2 Slice Toaster.

Niets beter dan de dag te beginnen met een ‘bakkie troost’ en een lekker geurende en krokante toast.   De extra diepe roostersleuven zijn speciaal ontworpen voor groter brood, zodat het hele sneetje gelijkmatig wordt geroosterd. De variabel instelbare bruiningsstanden zorgen ervoor dat je toast precies zo wordt zoals jij dat wilt. Gebruik de opwarmfunctie om je toast op te warmen zonder dat het te bruin wordt, en gebruik de ontdooifunctie om het sneetje te ontdooien en meteen daarna te roosteren. De instelling voor bagels biedt extra tijd voor de beste resultaten bij dikker brood, broodjes, muffins en bagels. Als je op zoekt bent naar een frisse uitstraling, kun je deze parelzilveren broodrooster voor twee sneetjes combineren met andere producten uit onze Style Collection. De prachtige heldere kleuren zijn ontworpen om met elkaar te harmoniëren.

Conclusie


O.K., ik beken: ik ben een freak op vlak van toasten & toasts…Het is niet zomaar een boterham erin steken maar nauwlettend het hele procedé nauwlettend volgen. Carpe diem…. Een pluspunt is al zeker de strakke vormgeving. Deze 2 Slice Toaster van Cuisinart leent zich perfect voor twee grote sneden toast. Vaak nemen we een stuk brood uit de diepvries en daarom leent de ontdooifunctie zich perfect voor. Het apparaat heeft een eenvoudige bediening. de knoppen zijn helder en zijn met een simpele draaiknop in te stellen hoe donker we onze toast willen. De automatische broodcentrering zorgt dan weer voor een gelijkmatig en egaal bruin roosterresultaat. Dankzij het liftsysteem kun je de toast er makkelijk uit halen. Bovendien is het makkelijk schoon te maken door de uitneembare kruimellade. Conclusie: de 2 Slice Toaster van Cuisinart is de eenvoud zelve maar doet probleemloos en makkelijk wat je hem vraagt. Een 96/100 score en applaus van alle gezinsleden is dan zijn deel.

Alle info via deze link  

 

3 reacties

Jan Rodrigues
Geschreven op 2024-03-07 08:29:33
Zelf heb ik al jaren een waterkoker van Cuisinart en ben daar heel tevreden van. Werkt perfect en handig om mee aan de slag te gaan. Goed merk, al kosten de apparaten wel iets meer dan bij de andere merken. Maar je hebt er dan wel veel langer plezier van. Tel uit je winst. Jan Rodrigues uit Deerlijk
Kaat Verschelde
Geschreven op 2024-03-07 07:59:11
Wow, van een toeval gesproken. De toaster van mij heeft gisteravond zijn geest gegeven. Snel vandaag nog naar Mediamarkt. Kaat Verschelde, Kustlaan, Knokke
Helga De Baets, Oostende
Geschreven op 2024-03-07 07:57:05
Bestaat het apparaat ook in een viertoastmogelijkheid 't is te zeggen met vier gleuven? Helga De Baets, Oostende

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.