Home > Diamant en een champagnebox voor Paul Deschepper en Christine Chaltin uit Knokke-Heist

Diamant en een champagnebox voor Paul Deschepper en Christine Chaltin uit Knokke-Heist

Geschreven op 7 december 2022 om 10:04 door Mario De Wilde

Al op 6 oktober 2022 mochten Paul Deschepper en Chistine Chaltin klinken op hun 60ste huwelijksverjaardag. Door een heerlijke vakantie in Frankrijk moest het feest in Knokke-Heist even wijken, maar daar brachten schepenen Kathleen van der Hooft en Anne Vervarcke-Pattyn afgelopen weekend verandering in. Met een champagnebox feliciteerden ze Paul en Christine namens het gemeentebestuur.

Het koppel leerde elkaar kennen op een studentenbal van een Pajotse studentenclub. Paul had gestudeerd in Leuven en kende daardoor veel studenten van de pajottenclub. Hij en Christine leerden elkaar kennen in februari en trouwden in oktober van datzelfde jaar.

Paul is afkomstig uit Ninove en heeft 36 jaar een apotheek gehad in Liedekerke. Christine komt uit Tienen en studeerde verpleegkunde toen ze Paul leerde kennen. Haar kennis en vaardigheden uit de opleiding kwamen nadien goed van pas in de apotheek. Uiteindelijk verkocht het koppel de apotheek aan een van hun stagiaires en gingen ze op welverdiend pensioen.

Het echtpaar heeft 3 kinderen: Stefan, Annick en Isabelle; 8 kleinkinderen en intussen ook al 2 achterkleinkinderen. De kinderen wonen respectievelijk in Tienen, Linden (Leuven) en Aalst. In hun vrije tijd gaan Paul en Christine graag op reis naar het zuiden van Frankrijk waar Paul elke dag petanque speelt. We wensen het koppel nog veel mooie jaren in Knokke-Heist en in Frankrijk samen. En nog veel ‘portées’ tijdens het petanquen voor Paul!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.