Home > Deze drie West-Vlaamse duo’s wagen zich aan Alex Agnew’s Fear Factor

Deze drie West-Vlaamse duo’s wagen zich aan Alex Agnew’s Fear Factor

Geschreven op 2 november 2022 om 10:58 door Mario De Wilde

Alex Agnew brengt het grensverleggende Fear Factor op geheel eigen waanzinnige wijze terug. 16 onbekende duo’s kijken hun grootste angsten recht in de ogen. In Alex Agnew’s Fear Factor wordt niemand ontzien en is het, soms letterlijk, sink or swim. Enkel het duo dat het hoofd koel weet te houden kroont zich tot winnaar.

Maak kennis met de drie West-Vlaamse duo’s:

Vrienden Niko (35), leerkracht wiskunde en Anthony (35), accountmanager, allebei uit West-Vlaanderen

Niko en Anthony zijn al heel lange tijd onafscheidelijk van elkaar. Elke dinsdag en vrijdag gaan ze samen kruisboogschieten. De West-Vlaamse vrienden zijn heel competitief en zullen er alles aan doen om het tot in de finale te schoppen. Niko is enorm bang van vogels, wat Anthony heel lachwekkend vindt. Anthony is dan weer niet zo zot van hoogtes.

Zussen Kelly (28) uit Oostende, zorgkundige en Virginie (25) uit Oostende, winkelbediende en pedicure

Kelly en Virginie komen uit een gezin met vier kinderen. Vroeger waren ze als kat en muis, maar hebben nu een ijzersterke band ontwikkeld. Kelly is niet de sportiefste in huis, maar is wel heel competitief. Haar motto: Deelnemen is niet belangrijker dan winnen. Virginie is als kind obsessief beginnen fitnessen en doet nu vooral crossfit. De grootste angsten van de Oostendse zussen zijn verdrinking en claustrofobie.

Vrienden Kim (33) uit Avelgem, country manager en Charlotte (26) uit Kluisbergen, Zaakvoerder van restaurant De Narrenkoning

Kim en Charlotte kennen elkaar al tien jaar en vullen elkaar goed aan. Hun levensmotto: Work hard, play hard. Kim heeft enorme verdrinkingsangst, maar verliezen is voor haar geen optie. Charlotte is iets minder competitief heeft een grote schrik voor ratten.

Alex Agnew’s Fear Factor, vanaf dinsdag 15 november beschikbaar op Play4 en GoPlay.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.