Home > Deze 3 onbekende West-Vlamingen krijgen morgen een ticket naar ‘Bestemming X’

Deze 3 onbekende West-Vlamingen krijgen morgen een ticket naar ‘Bestemming X’

Geschreven op 19 februari 2023 om 16:21 door Mario De Wilde

Idyllische plekken in Europa, games boordevol adrenaline en slechts één centrale vraag: waar ben ik? In ‘Bestemming X’ trekken 10 onbekende Vlamingen vanaf maandag 20 februari om 20u35 bij VTM op het reisavontuur van hun leven. Met een geblindeerde bus trekken ze kriskras doorheen Europa met slechts één doel: op elk moment inschatten waar ze zich juist bevinden. Reizend als groep naar epische en adembenemende locaties worden de kandidaten uitgedaagd tijdens avontuurlijke games. De winnaars van de games krijgen tips die hen dichter bij de juiste locatie brengen. De kandidaat die alle eliminaties overleeft en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel. Wie ontpopt zich tot waaghals van de groep? Wie speelt het slim en strategisch? En wie gaat naar huis met de grote geldprijs?

Deze drie West-Vlaamse kandidaten speuren mee naar ‘Bestemming X’:

Briek – 21 jaar – steward – Middelkerke

“Ik hoop dat we zotte dingen gaan doen. Bijvoorbeeld iets met olifanten, paardrijden of bungeejumpen. Kortom, iets met veel adrenaline!” Chiroleider Briek werd geboren in Oostende en is getogen in Middelkerke. Hij is een echte West-Vlaming met een hart voor het zeetje. Als hij niet aan zee is, hangt hij waarschijnlijk in de lucht. Briek werkt als steward vanuit de luchthaven van Oostende. Een job die hij met passie uitoefent en waarin hij belangrijke zaken terugvindt zoals variatie, onder de mensen zijn en elke dag anders beleven. Hij werkt ook als flexi-jobber in een restaurant. Dat geld spaart hij om te reizen. Zijn motto is dan ook: ‘Yolo, je leeft maar 1 keer!’

Emiel – 24 jaar – media producer – Loppem

“Ik hoop dat we ergens ver naartoe gaan. Ik zou graag fysiek uitgedaagd worden en iets meemaken wat ik nooit had durven verwachten.” Emiel is 24 jaar en afkomstig uit het West-Vlaamse Loppem. Sporten zit in zijn bloed. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met tennissen, snowboarden en surfen. Maar reizen is zijn grootste passie, vooral avontuurlijke, verre reizen waar hij zich helemaal kan onderdompelen in een nieuwe cultuur. Zo woonde Emiel het afgelopen jaar 4 maanden in Tanzania. Daarnaast brengt hij graag tijd door met vrienden en familie. Emiel is niet bang van nieuwe uitdagingen en leeft graag van dag tot dag.

Steffie – 30 jaar – HR & preventieadviseur – Middelkerke

“Ik reken op een stevige dosis spanning en avontuur en dat hopelijk in de zon. Laat de actie maar komen, ik ben er helemaal klaar voor en ben van plan om van ieder moment te genieten.” Steffie is mama van drie zonen en heeft daarmee haar handen meer dan vol. Maar bovenal is ze een genieter: elke dag goedgezind opstaan, vol enthousiasme gaan werken en vooral voluit leven, dat is Steffie ten voeten uit. Haar favoriete plek is tussen de mensen, op stap met vriendinnen met of zonder bacardi cola in de hand.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.