Home > Derde editie ‘Winkel in Damme & Win’ start op komende vrijdag 15 september

Derde editie ‘Winkel in Damme & Win’ start op komende vrijdag 15 september

Geschreven op 11 september 2023 om 12:00 door Mario De Wilde

Van komende vrijdag 15 september tot 15 oktober organiseert het Damse stadsbestuur opnieuw de actie ‘Winkel in Damme en WIN.’ Een maand lang wordt kopen bij lokale ondernemers en handelaars gepromoot. Wie lokaal koopt, maakt kans op mooie prijzen, waaronder 250 euro aan Damse cadeaubonnen. Het concept van de wedstrijd is eenvoudig. Voor elke aankoop die iemand doet bij één van de deelnemende ondernemers, ontvangt hij of zij een deelnemingsformulier. Dat kan ingevuld gedeponeerd worden in één van de inzameldozen. Uit alle ingediende bonnen worden 30 winnaars getrokken. Zij krijgen een winkeltas gevuld met attenties geschonken door de deelnemende ondernemers, aangevuld met prijzen van het stadsbestuur. De hoofdprijs wordt eveneens geschonken door de stad, 250 euro aan Damse cadeaubonnen.

De actie loopt tot 15 oktober. Op donderdag 26 oktober volgt de prijsuitreiking in het stadhuis in Damme. De winnaars worden verwittigd. “We nodigen alle inwoners en bezoekers van Damme uit om de lokale ondernemers in Damme te ontdekken en bij hen te kopen. Tegelijkertijd maak je daarmee kans op mooie prijzen”, vertelt schepen van Lokale Economie, Britta Roelants.

Succesvolle actie

De actie wordt voor het derde jaar georganiseerd. In 2022 klokte ‘Winkel in Damme en Win’ af op 11.000 deelnames. Ze werd voor het eerst georganiseerd in 2021 om ondernemers na corona een duwtje in de rug te geven. “Dat we deze actie voor het derde jaar op rij kunnen organiseren met enthousiaste Damse ondernemers, toont aan dat het concept goed in elkaar zit”, voegt burgemeester Joachim Coens toe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.