Home > Deliveroo komt naar Knokke en Roeselare: 2 x 20 koeriers gezocht

Deliveroo komt naar Knokke en Roeselare: 2 x 20 koeriers gezocht

Geschreven op 3 juni 2021 om 10:12 door Mario De Wilde

Maaltijdbezorger Deliveroo strijkt binnen enkele weken neer in Knokke en Roeselare. Het platform komt vroeger dan voorzien dankzij de stijgende vraag van de bevolking en de lokale restaurants. In de West-Vlaamse badstad en in Roeselare is Deliveroo volop op zoek naar restaurants die tot het platform willen toetreden en naar koeriers die de maaltijden willen bezorgen. “Veel lokale restaurants toonden al interesse”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.

Via de app of de website kan je eten van een lokaal restaurant bestellen en thuis, of waar je ook wil, laten bezorgen door Deliverookoeriers. Deliveroo is al aanwezig in meer dan 22 Belgische steden, waaronder Oostende, Brugge en Kortrijk. Binnen enkele weken strijkt Deliveroo ook neer in de West-Vlaamse stad Roeselare.

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo België, reageert: “We zijn er trots op dat we onze uitbreiding in België kunnen voortzetten en dat de Knokkenaren toegang zullen krijgen tot de voordelen van Deliveroo. We weten dat het moeilijk is voor de horeca en we willen de lokale restaurants in Knokke zo veel mogelijk ondersteunen.”“In de stad merkten we al een tijdje een sterke vraag naar Deliveroo. We kijken er enorm naar uit om in de komende weken onze service te lanceren. De lancering komt zelfs iets vroeger dan gepland, door de vraag van de lokale restaurants om hen te ondersteunen zodat ze via onze service hun omzet kunnen verhogen.”

Een kans voor koeriers

In Knokke creëert Deliveroo nieuwe werkmogelijkheden voor 20 koeriers die op zoek zijn naar flexibele werktijden. De koeriers van Deliveroo zijn hun eigen baas en kunnen zelf bepalen of en wanneer ze willen werken. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website onder het statuut deeleconomie, student zelfstandige of zelfstandige https://deliveroo.be/nl/apply.

Rodolphe Van Nuffel vervolgt: “We zijn zeer tevreden dat we deze nieuwe vacatures voor koeriers kunnen creëren. Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans voor een flexibele en goed betaalde job. Wij zijn op zoek naar dynamische mensen die gepassioneerd zijn over hun stad, een uitstekend gevoel voor service hebben en op zoek zijn naar het voordeel van flexibele werktijden.”

Een kans voor restauranthouders

In deze bijzonder moeilijke tijden is gebleken hoe belangrijk meeneem- en leveropties zijn voor restaurants. Deliveroo heeft verschillende acties ondernomen om restaurants te ondersteunen met advies, promocampagnes en een betere cashflow. In andere steden hebben samenwerkingen met Deliveroo de verkoop van restaurants tot 30% verhoogd. Restaurants kunnen contact opnemen met Deliveroo via https://restaurants.deliveroo.com/nl-be/apply.

Maatregelen van Deliveroo tijdens de COVID-19-crisis:

Voor koeriers:

Deliveroo leverde herbruikbare maskers, desinfecterende gels en ander sanitairmateriaal, en koeriers konden ook een terugbetaling van €25 vragen voor een eventueel al gedane aankoop.
Er is een steunfonds ontwikkeld voor koeriers die geen leveringen kunnen doen omdat ze besmet zijn met het virus of in isolatie of quarantaine zitten.
Contactloze levering is verplicht tussen koerier, restauranthouder en klant, zodat elke restauranthouder de consument een veilige levering kan garanderen. Koeriers kunnen meer informatie vinden op de website.

Voor restaurants:

Bestaande leveringsgebieden zijn uitgebreid om restaurants dichter bij potentiële klanten te brengen.
Toegewijde teams werken 24 uur per dag, 7 dagen per week om restaurants die willen leveren te helpen.
Voor nieuwe restaurants die zich willen inschrijven is er een beperkt inschrijvingsgeld.
De betaling gebeurt wekelijks in plaats van om de twee weken. Op die manier krijgen restaurants, die sinds de eerste inperkingsmaatregelen gedwongen zijn hun deuren voor het publiek te sluiten, sneller toegang tot contant geld.
In samenwerking met CentralApp, de Facebook-burgergroep “Aide aux restaurateurs #COVID19” en de Petit Futé-gids wordt er regelmatig een lijst bijgewerkt van de restaurants die in werking blijven om hen te ondersteunen: aide-aux-restaurateurs.be.
Deliveroo heeft gepersonaliseerde online marketingtools voor restaurants ontwikkeld om klanten te informeren dat chef-koks leveringsdiensten aanbieden.
Er zijn verschillende campagnes opgezet om de bestellingen bij restaurants tijdens de lockdown opnieuw te stimuleren waaronder de Grootste BuurtBistro, LoveMyResto, HelpHORECA en HereToDeliver.
Deskundig advies en aanbevelingen over het gebruik van het platform om de veiligheid te garanderen, worden aangeboden op een website exclusief voor restaurants.
We houden nauw contact met de betrokken autoriteiten en federaties om de bezorgdheid en de behoefte aan overheidssteun van restaurants aan de orde te stellen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.