Home > December 2020 beste maand ooit voor For Freedom Museum in Ramskapelle

December 2020 beste maand ooit voor For Freedom Museum in Ramskapelle

Geschreven op 31 december 2020 door Mario De Wilde

Niettegenstaande alle corona-ellende wordt voor het For Freedom Museum te Ramskapelle Knokke-Heist, de kerstmaand december ’20 , de drukste decembermaand ooit. Inderdaad, sedert de opening in 2009 hebben we nog nooit zulke cijfers kunnen behalen, aldus conservator Freddy Jones. Het KAMAL-effect is niet te schatten noch te bevatten.  “Dagelijks komen bezoekers uit gans Vlaanderen “De Verborgen Schat “of “The Hidden Gem”, zoals de Britten het museum noemen, verkennen. Het For Freedom Team is dan ook in de wolken omtrent de enorme respons die er gekomen is na de uitzending op VRT 1 in het programma “Andermans Zaken” op 21 oktober.”

Dit is een erkenning van de jarenlange inspanning die conservators Freddy, Danny Jones en Patrick Thierssoone aan de dag legden om het museum op de kaart te zetten en te streven naar inhoud, beleving en uitstraling.  Het mooie van het succes is dat iedere bezoeker na de rondgang met voldoening en bewondering het museum verlaat en reeds uitziet naar een volgend wederzien. Een pluim voor onze medewerkers voor en achter de schermen.

 

4 reacties

Lies Vantorre
Geschreven op 2021-01-03 09:18:20
Dit is een levenswerk die met zoveel liefde gemaakt is dat je er gewoon niet naast kunt kijken !
Marcel Vranken
Geschreven op 2021-01-02 18:27:29
Ik heb die reportage op TV gezien , en ben nu blij te weten dat het zeer goed gaat , deze brave uitbaters verdienen dit , ik zal als het corona geval voorbij is zeker een bezoekje komen brengen vanuit het verre Limburg . Proficiat met uw onderneming
Anton van Merode
Geschreven op 2021-01-02 14:03:16
Proficiat Mr Jones, na al die jaren van enorme gedrevenheid een hopelijk lang durend succes. Happy New Year .
karen matthys
Geschreven op 2021-01-02 11:25:45
Een meer dan verdiend resultaat voor de niet meer verborgen parel van een museum !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.