Home > De zeven zaligheden in alle discretie: te vinden in Carotel in Kuurne

De zeven zaligheden in alle discretie: te vinden in Carotel in Kuurne

Geschreven op 12 maart 2021 om 16:31 door Mario De Wilde

In Carotel Kuurne, met nog twee vestigingen in Lubbeek en Rumst, kan je alle dagen en nachten van het jaar terecht voor kwalitatieve kamerverhuur in een uniek drive-in concept! Hier wordt werkelijk niets aan het toeval overgelaten om je een aantal uren in discrete en comfortabele omstandigheden te ontspannen. Hoe dat in z’n werk gaat, leggen we hier graag even uit….

Gerust en veilig gevoel

-Je eigen garage staat in rechtstreekse verbinding met je kamer. Op deze manier hoeft je niet door weer en wind en heb je een veilig geparkeerd voertuig onder je eigen slaapkamer staan. Dat geeft een gerust gevoel! De garages zijn trouwens ook perfect toegankelijk voor uw 4×4 of minibus. Elke kamer bevat kwalitatieve bedden en op maat gemaakt meubilair. Een zithoek, televisie en gratis WiFi geven je alle mogelijkheden om je compleet te ontspannen. De kraaknette badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, lavabo en toilet. Uiteraard inclusief handdoeken en zeepjes.

Zonder reservatie of check-in

-Vergeet balies met wachtrijen en check-in tijdstippen. Je hoeft zelfs niet te bellen of mailen. Zonder reservatie kies je de gewenste vestiging, wanneer je aankomt en dit 24/7. Met de betaalautomaten duurt je check-in maar enkele minuten. Het systeem vertelt ook wanneer je aangekomen bent, je wordt indien gewenst op de hoogte gebracht wanneer jouw verblijfsduur ten einde is. Bovendien zijn alle drie de vestigingen, in drie provincies, vlot bereikbaar.

100% Covid19-veilig

-Carotel in Kuurne heeft een grote waaier van verschillende lekkere dranken en snacks. Je vindt het aanbod en de beschikbare service-uren op uw menukaart in de kamer. Via de kamertelefoon kan je de bestelling plaatsen. De roomservice is een speciaal ontworpen privacy-kastje = geen contact met personeel. Het deskundig Carotel-team verzorgt de levering via de ‘service-kast’ in jouw kamer. Je plaatst het verschuldigde bedrag hierin en even later vindt u daar je bestelling. Carotel onderwerpt zich met plezier aan de controles van het FAVV. Deze controles omtrent voedselhygiëne bezorgt het bedrijf steevast een zeer hoge score. Als lid van federatie ‘horeca’ volgt de groep ook de nieuwste trends op de voet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Veiligheid loont

-Je kiest zelf de verblijfsduur, vervolgens de gewenste kamer en tenslotte voer je de betaling contant uit of per betaalkaart. De slagboom van de parking en je garagepoort openen zich tijdelijk. Laat je bagage probleemloos en zonder zorgen in het voertuig want je rijdt ‘tot in de eigen kamer’! De garagepoort sluit zich automatisch bij detectie van jouw voertuig. Er is een 24/7 camerabewaking op de parking in geval van beschadigingen of wanpraktijken.

En ook nog…

Na een toekomstig familiefeest of avondje-uit kan je altijd bij Carotel terecht. Idem bijvoorbeeld als je niet meer wil/kan autorijden en dichtbij een comfortabele slaapplek zoekt, biedt Carotel een steeds bereikbare, kwalitatieve oplossing.

-24/7 open & geen reservatie vereist, tijdelijk met check-in uren 05u00 u tot 24u00 vanwege Covid

Je kan op deze montage een handige videomontage bekijken: IMG_1187

Extra covid maatregelen = detergent poetsmiddelen, individuele alcoholdoekjes op de kamers, ontsmetten van alle contactoppervlakken (lichtschakelaars, trapleuningen, deurklinken, enz.)

www.carotel.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.