Home > De wondere werking van het 100% puur seldersap van BBODY

De wondere werking van het 100% puur seldersap van BBODY

Geschreven op 2 april 2023 om 10:56 door Mario De Wilde

BBody heeft altijd al een boontje gehad voor gezonde sappen die, in tegenstelling tot vele andere merken, focussen op groenten. De meeste BBody sapjes bevatten 80% groenten en 20% fruit waardoor je niet alleen de noodzakelijke vitamines en mineralen binnenkrijgt, maar waarmee je ook de grote hoeveelheid suikers vermijdt die vruchtensappen nu eenmaal bevatten.

Met de “Boost” gaat BBody evenwel nog een stapje verder en biedt het 100% slow juiced seldersap aan.

Daar waar de meeste merken smaakjes toevoegen aan hun seldersap, koos BBody ervoor het seldersap in zijn puurste vorm aan te bieden. Het is misschien even wennen in het begin, maar na enkele dagen wen je niet alleen aan de smaak, je zal ook verslaafd zijn aan de weldoende werking. Alle sapjes van BBody zijn overigens slow juiced; dat heeft het voordeel t.o.v. cold pressed dat de ingrediënten langer hun vitaminen behouden.

Een seldersapje elke ochtend op de nuchtere maag zal je darmflora grondig reinigen (waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen), bevordert de nachtrust, is heilzaam voor maag en lever en een ongeëvenaarde immuunsysteembooster. Kleine kwaaltjes, vermoeidheid en algemeen onbehagen kunnen zomaar verdwijnen als sneeuw voor de zon. En voor adepten van de Glucose Goddess: eens een seldersapje op de nuchtere maag houdt je glucoseniveau op peil!

BBody Boost (alsook de andere juices) kost 6,95 euro / 400 ml. Te bestellen via de website bbody.eu waar ook regelmatig sapkuren aan promotarieven worden aangeboden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.