Home > De winnares van de 20ste Willy Naessens Hat Trophy is Ilse Vanderstricht

De winnares van de 20ste Willy Naessens Hat Trophy is Ilse Vanderstricht

Geschreven op 31 augustus 2021 om 18:56 door Mario De Wilde

Zopas is op Waregem Koerse de winnares van de 20ste Willy Naessens Hat Trophy bekend gemaakt. het gaat om Ilse Vanderstricht. Willy Naessens himself gaf dit jaar een MINI 5-deurs cadeau aan de winnares van de 20ste Willy Naessens Hat Trophy

1ste eredame – 2de prijs
Juwelier/Edelsmid Bourgois uit Waregem schonk een juweel t.w.v. € 5.000, een unieke halsketting, speciaal ontworpen voor ons event.

2de eredame – 3de prijs
Rantour schonk een gastronomisch luxe-arrangement voor 2 personen in Durbuy.

4de prijs
Verder schonk Xperience Travellounge uit Sint-Martens-Latem een voucher van € 500 voor een Club Med-reis naar keuze.

5de prijs
Xperience Travellounge uit Sint-Martens-Latem schonk een voucher van € 500 van hun eigen reisbureau voor een trip naar keuze.

Je zou voor minder al eens je kans wagen! Een professionele jury, onder leiding van Davy Brocatus, moest de moeilijke keuze moeten. Nog in de jury dit jaar: de winnares van de vorige editie Jasmine Vanlaethem, Miss België Kedist Deltour, hoedenexpert Kristine Vanden Bulcke, antiekkenner Bie Baert (bekend uit o.a. ‘Stukken van Mensen’) , mode-expert Martine Pilate, Raissa & Joyce van Double Dutch (bekend uit ‘Jonge Wolven’), Showbizz Bart, communicatie-expert Valérie Thys (o.a. bekend van Kanaal Z).

Naast de Willy Naessens Hat Trophy valt er nog vanalles te beleven in de vip-tent van Willy Naessens. Na de koers komt Bart Kaëll de tent op stelten zetten. De opbrengst van de champagne en oesterverkoop gaan integraal naar een ander goed doel dat Willy Naessens al jaar en dag steunt, de stichting Sofhea. Sofhea gebruikt het geld om de navelstrengbloedbank verder uit te bouwen en stamceltransplantaties voor mensen met vaak levensbedreigende bloedziekten te bekomen. Het totale bedrag dat vorig jaar aan goede doelen werd geschonken door Willy Naessens na Waregem Koerse was € 11.000 !!
Het hele jaar door schenkt Willy Naessens aan diverse goede doelen.
Elk jaar bedraagt het bedrag dat naar goede doelen gaat zo’n € 120.000.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.