Home > De Weekwatchers van Radio-2 zenden vier zaterdagen live uit vanuit Knokke-Heist

De Weekwatchers van Radio-2 zenden vier zaterdagen live uit vanuit Knokke-Heist

Geschreven op 3 november 2022 om 15:12 door Mario De Wilde

Vanaf 19 november 2022 strijkt de crew van Radio2 Weekwatchers neer in CaféCultuur van het Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist en dit 4 weken lang! Omdat presentator Ruben Vangucht op dat moment op het WK Voetbal in Quatar vertoeft, wordt hij zolang onze Rode Duivels niet zijn uitgeschakeld, uitzonderlijk vervangen door Anja Daems. De troubabroers Matthieu & Guillaume zorgen telkens voor de ludieke muzikale omlijsting.

Elke week overloopt Anja op zaterdag tussen 8 en 10 uur met een Weekwatcher de grote en kleine actualiteit van de week: welk nieuwsfeit(je) is de gast opgevallen, heeft haar/hem verbaasd, ontroerd, wakker doen liggen? Op 19 november is Milo Meskens de centrale eregast. Op zaterdag 26 november tekent Jelle Cleymans present.

Praktische info 
Tijdstip: ontvangst met ontbijt vanaf 7.45 uur, live uitzending Weekwatchers van 8-10u

Prijs: 19,5 euro per persoon, inclusief ontbijt met vers fruitsap én een toegangsticket tot de tentoonstelling Cosmopolitan Renaissance van Koen Vanmechelen  Wil je dit lichtvoetige radioprogramma op zaterdag 19 & 26 november en 3 & 10 december 2022 bijwonen?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.