Home > ‘De Warmste Week’ komt in 2023 naar Brugge

‘De Warmste Week’ komt in 2023 naar Brugge

Geschreven op 25 december 2022 om 10:28 door Mario De Wilde

‘De Warmste Week’ van 2022 zit erop. De jaarlijkse solidariteitsactie bracht ook dit jaar weer heel wat mensen op de been om geld in te zamelen voor het goede doel. Het centrale thema dit jaar was kansarmoede. Vanaf nu kunnen we aftellen naar de volgende editie, die in december 2023 neerstrijkt in Brugge.

Burgemeester Dirk De fauw: “Vorig jaar onderhandelden we met de VRT om dit evenement naar Brugge te halen. Met succes, want in 2023 strijkt ‘De Warmste Week’ in Brugge neer. Dat Brugge een warme stad is, hoeft geen betoog. Van bij de start van de legislatuur hebben we een duidelijke boodschap naar voren geschoven: iedereen telt mee, van zeer jong tot zeer oud. Ook in deze moeilijke tijden zien we dat mensen steeds voor elkaar in de bres springen en solidair zijn met elkaar. Een initiatief als ‘De Warmste Week’ hoort perfect thuis in onze stad. Dit bleek ook uit het enthousiasme van de vele Bruggelingen tijdens de Warmathon van afgelopen maandag.”

“Bovendien is ‘De Warmste Week’ ook de ideale gelegenheid om Brugge nog eens nationaal in de kijker te plaatsen. Onder meer met het WK wielrennen en de terugkeer van de start van de Ronde van Vlaanderen tonen we dat Brugge een dynamische stad is en alles in haar mars heeft om grote evenementen tot een succesverhaal te maken waar iedereen kan mee van genieten”, aldus burgemeester Dirk De fauw. Foto JOKKO

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.