Home > De Trukendoos in Stasegem ontvangt veel schoon volk tijdens Comedy Seizoen

De Trukendoos in Stasegem ontvangt veel schoon volk tijdens Comedy Seizoen

Geschreven op 7 juli 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

Dat Comedy Café De Trukendoos in Stasegem het mekka is van comedy in West-Vlaanderen is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun volgende seizoen. Het 26ste seizoen ondertussen. Daardoor trekt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie. Vorig jaar was het hele seizoen in een recordtempo uitverkocht aan de vaste klanten. Nu werken ze met een webshop via hun nieuwe website. Zo krijgt iedereen de kans om zo’n begeerd ticket te bemachtigen.

Hans Cools was de vaste MC het voorbije seizoen en werd erg gesmaakt door het publiek. De try-out van zijn nieuwe voorstelling was dan ook op 24 uur uitverkocht. Niet alleen de jonge namen slaan aan, ook de gevestigde waarden als Piv Huvluv en Raf Coppens zijn er geliefd en verkopen snel uit. Op 1 week tijd zijn er al 1000 tickets de deur uit.

“Onze programmatie is heel divers en je krijgt er dus heel wat te zien. Zowel bekende koppen maar ook verrassende nieuwe namen. Het hele jaar door prospecteer ik veel comedy wedstrijden, open mic’s en andere comedy cafés. Daardoor kan ik een heel kwalitatieve selectie maken van onze line-ups. Ook al ken je niet iedereen die op de affiche staat, je zal sowieso een heerlijke comedy avond beleven bij ons. Magische avonden zijn in De Trukendoos heel gewoon. Ik kijk uit naar de eerste voorstelling van Mohsin Abbas. Deze jonge Oostendenaar is bezig met naam te maken. Hier gaan we binnenkort nog veel van horen! Uniek bij ons is ook de try-out van Begijn Le Blue zijn 2de voorstelling over vogels. En Jeroen Leenders speelt al jaren met veel plezier in Den Truuk. Met zijn verschijning in De Slimste Mens ter Wereld komt er nu ook een heel ander publiek op af. Dat zijn leuke wendingen.
En als kers op de taart heb ik onze allereerste comedy line-up opgetrommeld. Exact dezelfde line-up als in 1999 met oa Gili en Piet De Praitere. Dat was toen een memorabele avond. Daar is toen de basis gelegd van wat het nu is geworden: het oudste Comedy Café van België met een vaste programmatie. “ aldus Rinus Samyn, programmator Comedy Café De Trukendoos.

Meer info en tickets: www.detrukendoos.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.