Home > De tiende titel op rij is een feit voor Filou Oostende

De tiende titel op rij is een feit voor Filou Oostende

Geschreven op 10 juni 2021 om 08:18 door Geert Demuynck

Voor aanvang van de play-offs waarbij de “best of drie” gespeeld werd in vijf matchen, was Oostende de favoriet om te kloppen. Tegenstander was dit maal Bergen die bij aanvang stelde “zich niet te laten doen”.

De eerste wedstrijd verliep als een goede thriller die uitdraaide op een nipte overwinning voor de thuisploeg Oostende. De Henegouwers werden huiswaarts gestuurd met een 68-65 nederlaag. Coach Bosnic van Bergen had duidelijk zijn huiswerk gemaakt en vond een oplossing. Bergen was duidelijk de betere ploeg en bracht de stand in de play-offs terug op 1-1 na een 71-59 zege.

Afgelopen maandag zette Oostende opnieuw de puntjes op de i en wiste daardoor zijn non-prestatie van de tweede match volledig uit. Een 74-68 zege zette de “Zeekapiteins” opnieuw in pole-position. Gisteren, woensdag, mochten Djordjevic en een overgelukkige coach Dario Gjergja zegevierend de trofee in de lucht steken en een unieke 10 op 10 laten optekenen na een heel nerveuze wedstrijd die met 62-69 werd gewonnen door de West-Vlamingen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.