Home > De Tettercamionette komt deze zomer terug in Deerlijk

De Tettercamionette komt deze zomer terug in Deerlijk

Geschreven op 17 maart 2024 om 11:35 door Mario De Wilde

In Deerlijk gaan ze voor een warme buurt waar mensen in verbinding staan met elkaar. Waar ze luisteren naar de noden en wensen opdat Deerlijk een thuis voor iedereen mag zijn. Dankzij het subsidieproject Zorgzame Buurten konden ze de afgelopen twee jaar leuke projecten realiseren zoals de Tettercamionette, Langste Tettertafel, tettertafel voor anderstaligen … “En vandaag hebben we goed nieuws, want de Vlaamse Overheid besliste recent om deze projecten nog één jaar langer te subsidiëren. Duuuussssss, de Tettercamionette komt deze zomer gewoon weer helemaal terug”, aldus Miek en Delphine
Wat is de Tettercamionette?
Met de Tettercamionette gaan we op stap met een koffietje, wat lekkers en een babbel. We nodigen de buur(t) uit om elkaar te leren kennen en luisteren wat belangrijk is om van onze gemeente een bruisende buurt te maken. Iedereen is van harte welkom om langs te komen!
Tettercamionette boeken. De Tettercamionette komt deze zomer terug, heerlijk! Dit jaar pakken we het ietsje anders aan. Op bepaalde dagen nemen we een vaste plek in, op andere dagen kan jij met jouw buurt onze Tettercamionette boeken om tot bij jou te komen. Welke dagen dat zijn, kan je op deze pagina bekijken. Wil jij onze Tettercamionette op bezoek? Boeken kan op zorgzaam@deerlijk.be.
Vrijdag 31 mei 2024 – Dag van de Buren
Geen beter startmoment van ons nieuw Tettercamionette seizoen dan ‘Dag van de Buren’. Op deze dag verrassen onze Tettermadams enkele Deerlijkenaren met een bezoekje en verrassing. Wil jij bezoek krijgen van Delphine en Miek terwijl je samenkomt met je buren? Op onze sociale media zal eind april een winactie verschijnen waar jij aan kan deelnemen. Ga dus zeker hier even kijken wat jij moet doen om een bezoekje te winnen!
Openen en sluiten in stijl
Naar analogie met vorig jaar openen en sluiten we ons Tettercamionette seizoen dit jaar opnieuw in stijl! Noteer dus alvast volgende data in jouw agenda:
Vrijdag 31 mei 2024 – Dag van de Buren (kick-off)
Vrijdag 27 september 2024 – Langste Tettertafel (slotmoment)
Foto: gemeente Deerlijk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.