Home > De Sint maakte flink wat blauwzwarte hartjes blij

De Sint maakte flink wat blauwzwarte hartjes blij

Geschreven op 7 december 2021 om 17:33 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend konden in het Jan Breydelstadion alle kindjes eindelijk de Sint en zijn Blauw-Zwarte Pieten ontmoeten! De Sint nam uitgebreid de tijd om alle kindjes te verwelkomen en te luisteren naar hun grote wensen. De Blauw-Zwarte Pieten trakteerden ze dan op heerlijke Biscoff – the original speculoos – van Lotus om hun bezoekje aan de Sint af te sluiten.

Naast de Club Shop aan het Jan Breydelstadion op zaterdag, ging De Sint met de Blauw-Zwarte Pieten ook langs in de City Shop in Brugge. Geen enkel kindje, klein en groot, werd over het hoofd gezien! Dankzij Lotus had de Sint voldoende heerlijke Biscoff – the original speculoos – voor alle lekkerbekken. Groot en klein, jong en oud, iedereen is er helemaal gek op!

DE SINT BIJ CLUB – SERAING
Voor de match Club – Seraing, afgelopen zaterdagavond, was De Sint te gast, samen met zijn Blauw-Zwarte Pieten, op ons podium aan het supportersplein in het Jan Breydelstadion. Kindjes (maar ook mama’s en papa’s waren gretig om De Sint te ontmoeten) namen plaats in een speciale stoel naast De Sint en konden een babbeltje slaan met de grote heilige man. Met een heerlijke Lotus-Biscoff en een Club Kids vlaggetje werden ze uitgewuifd door de Blauw-Zwarte Pieten en konden ze gaan supporteren voor onze Blauw-Zwarte helden op het veld.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.