Home > De Seaking maakt begin oktober een korte retour op iconische locatie in Koksijde

De Seaking maakt begin oktober een korte retour op iconische locatie in Koksijde

Geschreven op 15 september 2023 om 06:25 door Mario De Wilde

Cultuurcentrum CasinoKoksijde sloeg de handen in elkaar met het ministerie van Defensie en Belgian Air Force en brengt de theatermonoloog Seaking naar de militaire basis. Een helikopter vliegt naar de vuilbak. De trots van de Belgische kust. De iconische redder op zee, maar nu vergaan en versleten. Hij moet plaats maken voor iets nieuwer, sneller, blitser. Een vader ziet niet meer, een vader vliegt niet meer. Hij is geen held maar gewoon een mens. Heeft hij ooit zijn eigen kinderen gezien vanuit de lucht? Aan de keukentafel? Of enkel drenkelingen, heldendom en stoere avonturen?

Eén acteur (Tom Van Landuyt) en twee muzikanten (Pieter De Praetere & Elisabeth De Loore) brengen het verhaal, met Beethoven als vertrekpunt en landingsbaan. Het verhaal van een helikopterpiloot die blind wordt, maar misschien daardoor zijn kind voor het eerst écht ziet. Een verhaal over heldendom en menselijkheid aan boord van een wilde muziektheatervlucht. Beleef dit avontuur vanuit een cockpit vol met kabels, gitaren, synths en toetsen op een unieke locatie!

Broder – Seaking (10+)

Zondag 8 oktober om 15 uur (uitverkocht) en om 17.30 uur op de Militaire Basis Koksijde, loods Gilfillan D31

2 reacties

Viviane Bouche
Geschreven op 2023-09-16 09:41:42
Wat jammer dat alles uitverkocht is .... misschien heeft mijn zoon Stijn Cottry die op de basis werkt eraan gedacht om kaarten te kopen !
Bouché Viviane
Geschreven op 2023-09-16 09:38:12
Wat jammer dat alles reeds uitverkocht is ... mijn zoon Stijn Cottry werkt ook op de basis ...

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.