Home > De Panne werpt zich steeds meer op als voetbalgemeente van de Westkust

De Panne werpt zich steeds meer op als voetbalgemeente van de Westkust

Geschreven op 21 mei 2021 om 15:25 door Mario De Wilde

Het lokaal bestuur De Panne lanceert de Tifogame. Een game die je kan spelen n.a.v. het EK en waarbij je mooie prijzen kan winnen. Daarnaast komt er een voetbaldorp ‘De Panna’ op de Markt. Het Europees Kampioenschap voetbal komt eraan. Het lokaal bestuur wil hierop extra inzetten en heeft een pronostiek ontwikkeld: de Tifogame. Geïnteresseerden kunnen gratis meedoen, een voorspelling doen en zo mooie ‘Pannaprijzen’ winnen.

Sponsoring
De lokale ondernemers van De Panne ondersteunen dit project en sponsoren de prijzenpot. Filip Fieuw, dienst Lokale Economie: “We zien vooral de goesting van de lokale ondernemers om dergelijke projecten mee te gaan ondersteunen. Dat resulteerde in een prijzenpot van maar liefst € 3.500, met een speciale dank voor de gulle schenkingen van deze lokale ondernemers!”
De sponsors worden als bedanking vermeld op placemats, de website van Tifogame en op www.depanne.be/takeaway.

Pronostiek
Het spel bestaat uit een hoofdpronostiek en een kleinere pronostiek. De hoofdpronostiek vul je voor 11 juni in en voorspelt de uitkomst van alle wedstrijden, van de eerste match tot de finale. Daarnaast heb je de kleinere pronostiek die zich enkel focust op de matchen van de Rode Duivels (en de finale). Aan deze voorspelling kunnen deelnemers meedoen tot de aanvang van de match. Bij de kleine pronostiek zijn cadeaucheques, picknicksets en fietstassen van De Panne te winnen. Wie meespeelt voor de hoofdpronostiek maakt kans op één van de 66 prijzen!

Schepen van Lokale Economie, Stephane Buyens: “Het EK voetbal nadert met rasse schreden. De Panne wil ook dit uitzonderlijke sportevent in de picture zetten. Daarom willen we iedereen (groot of klein, lokaal of toerist, jong of oud) een beleving aanbieden om iedereen actief onder te dompelen in de EK sfeer. Supporter en plaats je prognostiek op Tifogame De Panne en word de voetbalkenner in de gemeente. En ja, je kan er nog iets leuk mee winnen. Gratis en voor niks.”

Hoe werkt het?
Surf naar www.tifogame.be/depanne en vul de pronostiek in voor 11 juni 2021 om 21.00 uur. Na de speeldag wordt het resultaat berekend en komt iedere deelnemer in een klassement terecht. Na afloop van de pronostiek worden de winnaars bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

Voetbaldorp
Het lokaal bestuur De Panne voorziet op de Markt van 11/06 t.e.m. 11/07/2021 een voetbaldorp ‘De Panna’, waar de matchen van de Belgen en de buurlanden uitgezonden worden op groot scherm. Voorlopig wordt nog gekeken hoe het precies coronaproof georganiseerd kan worden. Dit evenement staat onder voorbehoud van coronamaatregelen. Wil je meer info en wil je erbij zijn, kijk dan op www.depanne.be/zoveelmeer.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.