Home > De paarden weer op stal, de hoeden in de kast: Isabelle Verlodt uit Steenkerke wint origineelste hoed

De paarden weer op stal, de hoeden in de kast: Isabelle Verlodt uit Steenkerke wint origineelste hoed

Geschreven op 30 augustus 2023 om 07:29 door Mario De Wilde

De winnares van de Hat Trophy 2023 in de tent van Willy Naessens op Waregem Koerse is gisteravond bekendgemaakt! Het werd Isabelle uit Steenkerke die zich een jaar lang de vrouw met de mooiste hoed mag noemen. De ultieme hoedenkoningin ging naar huis met een reeks mooie prijzen! Namelijk een prachtig juweel van juwelier Bourgois ter waarde van €5.000, een X2O cadeaubon ter waarde van €5.000, een exclusief Cub Med arrangement ter waarde van €500. Daarnaast mag de winnaar ook een genereuze donatie van €1000 (geschonken door Willy Naessens) schenken aan een goed doel naar keuze.

TWEEDE PRIJS
Degene op tweede en derde plaats worden natuurlijk niet vergeten! De winnaar van de tweede plaats ontvangt een Travellounge cadeaubon ter waarde van €1.000, een unieke ballonvaart met X2O en ook hij/zij mag een gulle donatie doen van €1.000 (geschonken door Willy Naessens) aan een goed doel naar keuze.

DERDE PRIJS
Ook de winnaar van de derde plaats wordt beloond met een mooi prijzenpakket waaronder een Club Med arrangement van €500, een unieke ballonvaart met X2O en opnieuw een donatie (geschonken door Willy Naessens) van €1.000 aan een goed doel naar keuze.

PRIJS CREATIEVE HOED
Net zoals vorig jaar heeft de Willy Naessens Hat Trophy dit jaar ook een categorie voor degene met de meest creatieve hoed! Degene die met de meest originele hoed op de proppen komt, wordt mooi in de bloemetjes gezet! Hij/ zij gaat namelijk naar huis met een gastronomisch arrangement inclusief een comfortabele busreis.

De professionele jury, onder leiding van Davy Brocatus, moest enkele moeilijke knopen doorhakken. Hebben gezeteld in de jury dit jaar: de winnares van de vorige editie Femke Thijs, Miss België Emilie Vansteenkiste, hoedenexpert Charlotte Catrysse, mode-experts Martine Pilate en Joanne Vanden Avenne, Aza Declercq, Martine Jonckheere en Koen Crucke.

De opbrengst van de champagne en oesterverkoop gaan integraal naar een ander goed doel dat Willy Naessens al jaar en dag steunt, de stichting Sofhea. Sofhea gebruikt het geld om de navelstrengbloedbank verder uit te bouwen en stamceltransplantaties voor mensen met vaak levensbedreigende bloedziekten te bekomen.

1 reactie

Isabelle Verlodt
Geschreven op 2023-09-06 18:06:06
Ik ben het heel mooi geschreven 👌🏽👌🏽👌🏽ben blij met de overwinning . En zeker bedankt aan Waregem koerse en de de organisatie en zeker zo blij met de ontmoeting van Willy en Marie-Jane mooiste cadeau was dit wel . Hopelijk komen ze eens af naar Steenkerke 29/10 Oktoberfesten 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.