Home > De opencampusdagen van Hogeschool VIVES komen er aan

De opencampusdagen van Hogeschool VIVES komen er aan

Geschreven op 2 maart 2022 om 13:14 door Mario De Wilde

Interesse om aan VIVES te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de opencampusdagen van VIVES op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022. Je kan op beide dagen terecht van 13u tot 17u op al onze campussen in Brugge (Station en Xaverianenstraat), Kortrijk, Oostende (Station en VLOC), Roeselare en Torhout.
Tijdens de opencampusdagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van de VIVES-campussen zo bijzonder maken zoals de aula’s en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek, en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.
We verwelkomen jou en je ouders graag op deze opencampusdagen. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …
Er zijn ook diverse informatiesessies tijdens de infodagen. Meer info op www.vives.be.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Voor de meeste opleidingen kun je terecht op de infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

Meer info op www.vives.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.