Home > De nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2019 is weer beschikbaar

De nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2019 is weer beschikbaar

Geschreven op 19 februari 2019 om 10:46 door Mario De Wilde

Meeting in Brugge, het officiële congresbureau van Stad Brugge, stelt zijn nieuwe ‘Meeting & Incentive Guide Brugge 2019’ voor. De gids is een onmisbaar instrument voor meeting- en eventplanners. Het congresbureau biedt snelle én gratis dienst met professioneel advies voor congressen, seminaries, teambuildings,…De gids is een onmisbaar instrument voor meeting- en eventplanners en biedt een mooi overzicht van:

· mogelijkheden in Brugge voor meetingcentives

· alle gratis diensten aangeboden door het congresbureau

· het hotelaanbod, congreslocaties, speciale locaties en historische gebouwen en een overzicht van restaurants, traiteurs, evenementenkantoren en attracties

· capaciteiten in allerhande locaties en hotels

· een stadsplan

· informatie over werelderfgoedstad Brugge

2019 ziet er veelbelovend uit

Dit jaar mag Brugge tot nog toe bijna 5.000 congressisten verwelkomen. Toppers dit jaar zijn TechnArt 2019 (6-10/5, 400 personen), de European Distance and E-learning Network Conference (EDEN, 16-19/6), The International Congress on Ultrasonics (2-5/9), beide in Vives met respectievelijk 350 en 600 deelnemers en het Tol congres met 1.000 personen in het Concertgebouw. “Ik ben vereerd dat we in 2019 een mooi aantal congresdeelnemers mogen ontvangen in Brugge en dat het congresbureau Meeting in Brugge de organisatie van deze congressen mocht ondersteunen in hun zoektocht naar de geschikte hotels, locaties, cateraars en sociaal programma”, zegt schepen van Toerisme Philip Pierins.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.