Home > De Haan verwelkomt haar nieuwe bewoners (van de afgelopen drie jaar) nu vrijdag

De Haan verwelkomt haar nieuwe bewoners (van de afgelopen drie jaar) nu vrijdag

Geschreven op 17 november 2021 om 15:31 door Mario De Wilde

De gemeente De Haan mag jaarlijks enkele honderden nieuwe inwoners verwelkomen, die we traditioneel uitnodigen voor een informele kennismaking met de leden van het gemeentebestuur. Wegens de coronacrisis was een fysieke bijeenkomt de voorbije twee jaar echter niet mogelijk. We organiseren dit jaar daarom een bijeenkomst voor iedereen die in 2019, 2020 of 2021 in De Haan kwam wonen. Zo kunnen de nieuwe inwoners kennismaken met de leden van het college van burgemeester en schepenen, de politiediensten, de gemeentelijke diensten en met elkaar. We geven hen meer uitleg over de werking van het gemeentebestuur en de bevoegdheden van de verschillende schepenen. We doen er uiteraard alles aan om de bijeenkomst op een veilige manier te organiseren en daarom worden de volgende corona-maatregelen in acht genomen:

Toegang is enkel mogelijk met een geldig Covid Safe Ticket. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij verplaatsingen in de zaal. De tafels zullen ver genoeg uit elkaar geplaatst worden. We vragen om de social distancing te respecteren. Er kan enkel zittend geconsumeerd worden. Deze maatregelen kunnen nog aangepast worden op basis van bijkomende beslissingen.

Alles gaat door op vrijdag 19 november 2021 om 19.30u, in het sport- en recreatiecentrum Haneveld, Nieuwe Steenweg 74, 8420 De Haan.  

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.