Home > De fruitige energieboost voor dagelijks succes: Qallo is er voor iedereen

De fruitige energieboost voor dagelijks succes: Qallo is er voor iedereen

Geschreven op 29 augustus 2023 om 07:25 door Mario De Wilde

De verfrissende en fruitige energizer Qallo voegt smaak toe aan ieders leven – letterlijk en figuurlijk. “Een hele namiddag een energiek gevoel en dat voor slechts 8 calorieën” en “het is niet je standaard energiedrank-smaak”: het is maar een greep uit de getuigenissen van enkele fans. Of je nu een jonge ouder, sporter, student of net opgestarte zelfstandige bent, Qallo is er voor iedereen!

In een wereld waarin de drukte en de hectiek van het dagelijks leven voortdurend toeneemt, heeft iedereen wel eens behoefte aan een natuurlijke energieboost. Enter: Qallo! Deze verkwikkende energizer met een fruitige twist is niet alleen lekker, maar ​ bovendien ook nog eens de ideale partner tegen ochtendlijke vermoeidheid of een (namiddag)dip! Of je nu een jonge mama of papa (to be) bent die veel ballen in de lucht houdt, een fervente sporter die topprestaties wil leveren of een student die zich wil concentreren achter zijn of haar boeken – Qallo is ieders partner in succes.

Ontdek hieronder waarom Qallo Janneke’s, Paris’, Ella’s en Jimmy’s go-to succespartner is! De voordelen van Qallo met de echte fans aan het woord

Janneke Scherpenhuyzen – model & Ultra Trail runner

Als jonge vrouw met een actieve levensstijl is energie cruciaal om drukke dagen vol beweging en avontuur aan te kunnen. Net daarom is ze zo’n fan van Qallo. “Ik raad het iedereen aan, of je nu sporter bent of niet. Het is verfrissend en heeft bovendien een lekker smaakje, wat ervoor zorgt dat je extra veel water drinkt. Zelf beschouw ik het als een soort beloning, het is mijn persoonlijk ‘genietmomentje’.”

Ella De Maître – jonge mama

“Eigenlijk ben ik een koffiedrinker, maar een frisse Qallo is een leuke aanvulling op mijn dag. Zeker in de namiddag; dan smaakt dit fruitig drankje me vaak beter dan een warme koffie. Met ons kindje gaan wandelen in het zonnetje met een lekkere Qallo erbij, dat is genieten! Ik drink het ook vaak voor het lopen, omdat het me de energie geeft die ik zo nodig heb. Ideaal voor een jonge mama, zoals ik!”

Paris Lebeer – studente

“Qallo is mijn redder in nood tijdens de examens. Na een vermoeiende examenochtend drink ik een Qallo en ben ik klaar om er weer in te vliegen; het geeft me die energieboost die ik nodig heb om gefocust te blijven. Tijdens de zomer is het extra verfrissend, ideaal wanneer je geen zin hebt in een warme koffie. Bovendien smaakt het veel beter dan andere energiedrankjes. Voorheen vond ik het moeilijk om een lekkere energiedrank te vinden, maar Qallo heeft me positief verrast. Het is niet je ‘standaard energiedrank-smaak’.”

Jimmy Cowe – ondernemer & oprichter van Crimibox

Als jonge professional met een eigen zaak zijn lange werkdagen de norm geworden voor Jimmy. Hij vond in Qallo zijn nieuwe partner in succesvol ondernemen. “Het is perfect om de middagdip tegen te gaan. De suikerige energiedrank heeft plaatsgemaakt voor een frisse Qallo Lemon Lime na de lunch. Een hele namiddag een energiek gevoel en dat voor slechts 8 calorieën, alleen maar voordelen dus! Het komt ook echt van pas tijdens wat ‘deep work’, dan vlieg ik door mijn to-do lijst.”

Verfrissende energiekick

Dat Qallo voor iedereen is, is inmiddels duidelijk. Dat het merk zoveel fans heeft, mag dan ook niet verbazen, gezien de vele voordelen vergeleken met traditionele energie- en frisdranken. Welke deze voordelen zijn? We zetten ze nog even op een rijtje: de nadruk op natuurlijke ingrediënten levert tal van functionele voordelen op en geeft je energie en concentratie een boost. De poederdrank bevat weinig kcal, is suikervrij, 100% vegan, duurzaam en heeft plantenextracten en B-vitaminen als basis. Bovendien is het ook erg makkelijk in gebruik: dankzij zijn poedervorm kan je de energizer makkelijk aan water toevoegen. Even schudden en klaar! Qallo smaakt ook veel natuurlijker, dankzij de niet-artificiële smaken. Momenteel is het verkrijgbaar in drie heerlijk frisse varianten – tropical fruits, wild berries en lemon lime – die even goed smaken als ze klinken.

Praktisch

Qallo is online verkrijgbaar via de Qallo webshop, in de winkels van A.S.Adventure, GameMania en Decathlon (in Antwerpen en Schelle), en in de grootste online apotheker in België, Farmaline.

Prijsindicaties:

Qallo Starter Pack (6 zakjes, 2 per smaak): 7,95 EUR
Qallo Sachets (6 zakjes): 7,95 EUR
Qallo Sachets (15 zakjes): 18,95 EUR
Qallo Sachets (40 zakjes): 44,95 EUR
Qallo Tubs (40 zakjes / schepjes): 39,95 EUR

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.