Home > De finalisten van JCI’s West-Vlaamse Jonge Ondernemer: Tineke, Caroline, Jonathan en Maxim

De finalisten van JCI’s West-Vlaamse Jonge Ondernemer: Tineke, Caroline, Jonathan en Maxim

Geschreven op 2 februari 2023 om 09:39 door Mario De Wilde

De vier finalisten van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2023 werden gisteravond voorgesteld aan de pers in het nieuwe kantoor van Titeca. Op donderdagavond 30 maart kennen we de opvolger van Steven Callens (Sunday), die in 2022 deze award mee naar huis nam. Tijdens een dinnershow, dat vorig jaar meer dan 300 aanwezigen lokte, wordt dan de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Ondernemerschap stimuleren

“Ondernemerschap van ‘jonge’ mensen in de verf zetten en tegelijk jonge dromers inspirerende voorbeelden geven. Dat is onze bedoeling.” licht commissievoorzitter Guilio Simoens ons toe. De award is een initiatief van JCI West-Vlaanderen met 350 leden verspreid over 14 lokale afdelingen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien de leden tot toekomstgerichte ondernemers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business.

Vier sterke finalisten

Na een selectie halen vier kandidaten de grote finale: Tineke Serru (Extrapower), Caroline Vercauteren (Bonmush), Jonathan Goderis (Keypoint) en Maxim Lambert (Petit Baron).
Extrapower, het Brugse energiebedrijf die gespecialiseerd in de engineering en de bouw van op maat gemaakte fotovoltaïsche systemen. Bonmush is het paradijs voor elke veggie lover en biedt vegetarische producten aan op basis van oesterzwam. Keypoint maakt het leven makkelijker voor syndici, vakmannen en particulieren en biedt een digitale assitent aan die voor efficiëntie zorgt in gebouw -en vastgoedbeheer. Petit Baron, een industriële bakkerij, zal je verrassen met zijn overheerlijke ambachtelijke wafels en pannenkoeken die verkrijgbaar zijn in de grootwarenhuizen.

De awardshow

Een professionele jury zal op donderdagavond 30 maart te Kortrijk Xpo de winnaar bekendmaken. De award gaat naar het individu die de vier basispijlers van JCI bezit, individu, gemeenschap, internationalisme en business. De bekendmaking wordt opnieuw een onvergetelijke avond met een verrassend galadiner, live muziek, animatie en de mogelijkheid tot netwerken. Iedereen is welkom en tickets zijn vanaf nu ook verkrijgbaar op www.wvljo.be.

1 reactie

lulu Dapper
Geschreven op 2023-02-03 19:23:20
Tineke met al je moed en inzet voor je zaak en de zorg voor je gezin heb jij dit driedubbel verdiend

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.