Home > De Defender 90: de ideale auto voor West-Vlaamse chauffeurs

De Defender 90: de ideale auto voor West-Vlaamse chauffeurs

Geschreven op 30 maart 2023 om 09:34 door Mario De Wilde

De Defender 90 is een iconische auto die is ontworpen met het oog op duurzaamheid en onverwoestbaarheid. De Defender bestaat in 3 uitvoeringen: de Defender 90 met drie deuren en vijf of zes zitplaatsen, de Defender 110, een vijfdeursmodel met vijf + twee zitplaatsen en tot slot de Defender 130 met ruimte voor acht inzittenden. Het is een wagen die geen moeite heeft met extreme terreinen, maar die ook perfect geschikt is voor de drukte van de stad of voor het overwinnen van mul zand. Voor de West-Vlaamse chauffeur is dit de ideale auto vanwege zijn robuustheid, capaciteit en personalisatieopties. Want het West-Vlaamse landbouwlandschap kent soms zijn eigen uitdagingen.

Altijd het perfecte interieur

Een van de kenmerken van de Defender 90 is dat het interieur volledig kan worden aangepast aan de wensen van de chauffeur. Dit betekent dat je de wagen volledig kunt personaliseren om aan je behoeften te voldoen. Zo zijn er de accessoirepaketten Adventure Pack, Explorer Pack, Country Pack en Urban Pack. Interessant is ook het leervrije bekledingsmateriaal ‘Resist’ met een lagere ecologische voetafdruk dan vollederen alternatieven. Het materiaal is ook gemakkelijk schoon te maken, wat ideaal is voor een auto die vaak op ruw terrein wordt gebruikt.

Onverwoestbare alleskunner en een lust voor het oog

De Defender 90 is ontworpen om onverzettelijk te zijn. Het is de meest robuuste en capabele auto die Land Rover ooit heeft gemaakt. Met de permanente All Wheel Drive is hij in staat om zelfs de moeilijkste terreinen te bedwingen. Maar ook in de stad of op de snelweg presteert hij uitstekend. En bovendien ziet de Defender 90 er ook nog eens erg fraai uit.

Zelf de mogelijkheden van de Defender 90 ontdekken

Als je geïnteresseerd bent in de Land Rover Defender 90 kun je terecht bij verschillende dealers in West-Vlaanderen. Er zijn onder andere dealers in Roeselare, Kortrijk, Oostende en Brugge. Je kan er een proefrit of een gepersonaliseerde offerte aanvragen . Ook op www.landrover.be kan je heel wat informatie vinden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.